FOTO, VIDEO Donald Trump, actor în zece roluri din filme şi seriale memorabile. De la 'Home Alone 2', 'Sex and the City' la reclame pentru pizza şi hamburgeri

De la reclame la Pizza Hut sau la apariţii in filmele 'The Little Rascals' şi 'Zoolander,' magnatul şi actualul preşedinte american Donald Trump bifează o paletă largă de roluri pe micile şi pe marile ecrane. Iată zece roluri în care apare Trump de-a lungul timpului.

10584 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO Donald Trump, actor în zece roluri din filme şi seriale memorabile. De la 'Home Alone 2', 'Sex and the City' la reclame pentru pizza şi hamburgeri

Donald Trump: 18 roluri memorabile în filme şi seriale, De la 'Home Alone 2' la 'Sex and the City'

Ghosts Can’t Do It (1989)

În scurta scenă din filmul fantasy, Trump şi Katie Scott (jucată de actriţa Bo Derek) se află într-o şedinţă unde Katie primeşte ajutorul soţului său Scott, o fantomă pe care numai ea o poate vedea. Trump a câştigat un premiu Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor într-un rol secundar, potrivit The Hollywood Reporter.

Reclamă la jocul de societate „Donald Trump” (1989)

In 1989, Trump a apărut într-o reclamă la jocul său de societate Donald Trump, în care joacă şi Phil Hartman. "Noul meu joc este Trump: Jocul," afirma omul de afaceri în reclama de 30 de secunde.

 

Singur acasă 2: Pierdut în New York (Home Alone 2: Lost in New York (1992)

În secvenţa din filmul Home Alone 2, Trump apare într-o scurtă scenă în care îi dă indicaţii asupra moduluicum să ajungă în holul hotelului personajului interpretat de Macaulay Culkin, care se pierde în Plaza Hotel din New York, deţinut de Trump la acea vreme.

„Prinţul din Bel Air”, din 1994

În serialul „Prinţul din Bel Air”, din 1994, Trump joacă în episodul numit "For Sale by Owner," în rol propriu, aflându-se în vizită la familia Banks.

Reclame la Pizza Hut (1995, 2000)

Donald Trump a apărut în mai multe reclame pentru Pizza Hut, în anii 1990, muşcând dintr-o felie de pizza, alături de fosta sa soţie, Ivana Trump.

„Dădaca/ The Nanny” (1996)

Trump a jucat şi în serialul de comedie „Dădaca” din 1996, în ipostaza omului de afaceri.

Mai jos, un videoclip cu toate rolurile preşedintelui american, atât pe micul ecran, cât şi pe marele ecran:

„Totul despre sex/ Sex and the City” (1998, 1999)

Trump a jucat de mai multe ori în serialul „Totul despre sex”, inclusiv în episodul "The Man, the Myth, the Viagra", în care prietenul său, interpretat de Bill McHugh, în vârstă de peste 70 de ani, încearcă să o seducă pe Samantha (Kim Cattrall).

„Zoolander” (2001)

Magnatul este doar una dintre multele vedete care au jucat în filmul regizat de Ben Stiller, Zoolander. Pe covorul roşu, Trump apare ca el însuşi alături de Melania şi îi aduce laude personajul fictiv interpretat de Stiller spunându-le reporterilor "Fără Derek Zoolander, modelingul masculin nu ar mai fi ceea ce este astăzi.”

Two Weeks Notice (2002)

Donald Trump a jucat într-o scenă din comedia romantică „Two Weeks Notice” drept el însuşi. El glumeşte cu  George Wade (jucat de Hugh Grant) la o petrecere tip cocktail înainte ca Wade să fie fermecat de Lucy Kelson (Sandra Bullock).

Reclame pentru McDonald's 

Fostul star din „Apprentice” a jucat şi într-o reclamă pentru McDonald's despre meniul de un dolar al lanţului de fast-food. Trump se miră de preţul scăzut al unui hamburger Big N' Tasty.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici