Fotografii inedite şi rare cu Robin Williams în 1974, surprins în ipostază de mim, în Central Park - GALERIE FOTO

Fotograful Daniel Sorine care a pozat în anul 1974 doi mimi talentaţi şi expresivi din Central Park, a descoperit la o distanţă de 35 de ani după ce a revăzut imaginile, că unul dintre cei doi era tocmai regretatul actor american de comedie Robin Williams în tinereţe, potrivit mymodernmet.com.

889 afișări
Imaginea articolului Fotografii inedite şi rare cu Robin Williams în 1974, surprins în ipostază de mim, în Central Park - GALERIE FOTO

Fotografii inedite şi rare cu Robin Williams în 1974, surprins în ipostază de mim, în Central Park - GALERIE FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În 1974, un fotograf pe nume Daniel Sorine a găsit doi mimi în Central Park din New York şi s-a oprit pentru a fotografia duetul în timp ce aceştia interpretau un număr în tăcere. La aproape 35 de ani mai târziu, fotograful din New York a dat peste negative şi şi-a dat seama că unul dintre cei doi mimi talentaţi din parc era chiar actorul Robin Williams în tinereţe.

Deşi mulţi încă deplâng moartea îndrăgitului comedian, aceste imagini sunt unul din modurile de a onora viaţa marelui actor. Ele sunt un memento din vremea în care un bărbat tânăr şi vesel avea întregul viitor în faţa sa.

 (Imagine: Daniel Sorine) 

“Ceea ce m-a atras pe mine la Robin Williams şi partenerul său mim, Todd Oppenheimer, a fost o neobişnuită cantitate de intensitate, personalitate şi fluiditate fizică.”, a declarat Sorine. “Când m-am apropiat de ei cu aparatul meu Pentax Spotmatic, ei mi-au permis să îi invi în obiectivul camerei mele în loc să îi fugăresc eu.”

 (Imagine: Daniel Sorine) 

Actorul american Robin Williams s-a sinucis pe 11 august 2014, în locuinţa sa din localitatea Tiburon, în apropiere de San Francisco.

 (Imagine: Daniel Sorine) 

Potrivit purtătorului de cuvânt al starului, actorul suferea de depresie. Starul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

 (Imagine: Daniel Sorine) 

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici