Franciza "Amurg", recompensată cu trei National Movie Awards

Franciza "Amurg" a primit trei National Movie Awards, în cadrul unei gale ce a avut loc miercuri seara la Londra, informează contactmusic.com.

51 afișări
Imaginea articolului Franciza "Amurg", recompensată cu trei National Movie Awards

Franciza "Amurg", recompensată cu trei National Movie Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Franciza cu vampiri "Amurg", care a făcut din actorii Robert Pattinson, Kristen Stewart şi Taylor Lautner adevărate superstaruri, a dominat acest eveniment, organizat la Royal Festival Hall din Londra.

Peter Facinelli, interpretul medicului Carlisle Cullen în franciza "Amurg", a fost prezent la gală pentru a ridica în numele întregii echipe trofeele pentru Cel mai aşteptat film al verii ("The Twilight Saga: Eclipse"), Cel mai bun film SF ("Saga Amurg: Lună nouă") şi Interpretarea anului (Robert Pattinson).

În spatele francizei "Amurg" s-au clasat filmele din seria "Harry Potter", care au fost recompensate cu două trofee - Special Recognition Award şi Cel mai bun film pentru familie ("Harry Potter şi Prinţul Semipur").

Tom Cruise, prezent la eveniment împreună cu soţia sa Katie Holmes, a fost recompensat cu Screen Icon Award.

La categoria Cel mai bun thriller/film de acţiune s-a impus pelicula "Sherlock Holmes".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici