Fraţii lui Paul Walker vor filma scenele de acţiune din "Furios şi iute 7"

Caleb şi Cody Walker, fraţii actorului Paul Walker, decedat pe 30 noiembrie într-un accident de maşină, vor contribui la completarea unor scene de acţiune în "Furios şi iute 7", conform unor informaţii postate pe pagina de Facebook a producţiei.

632 afișări
Imaginea articolului Fraţii lui Paul Walker vor filma scenele de acţiune din "Furios şi iute 7"

Paul Walker (Imagine: Hepta)

Caleb şi Cody Walker vor filma anumite scene de acţiune în locul fratelui lor şi "vor completa lacunele rămase în producţie".

"Faptul că îi avem pe platoul de filmare ne-a făcut să ne simţim că Paul este, de asemenea, alături de noi", au precizat producătorii filmului pe pagina de Facebook a producţiei.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul Porsche GT Carrera, condus de prietenul său, Roger Rodas, a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi şoferul automobilului, de asemenea decedat în accident, participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.

La momentul producerii accidentului, Paul Walker se afla într-o pauză de la filmările pentru a şaptea parte a francizei "Furios şi iute", iar după moartea actorului, filmările au fost întrerupte.

Filmările vor fi reluate la sfârşitul lunii aprilie, în Abu Dhabi, iar Paul Walker, care a interpretat în cinci dintre cele şase pelicule ale celebrei francize rolul agentului FBI Brian O'Conner, va apărea în filmul "Furios şi iute 7" cu ajutorul graficii digitale, după rescrierea scenariului.

"Furios şi iute" este programat pentru lansare în luna aprilie 2015, cu nouă luni mai târziu decât fusese prevăzut anterior, au anunţat studiourile de producţie Universal.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul "Monster in the Closet".

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013 a fost lansat în Statele Unite ale Americii lungmetrajul "Hours", în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă "Zona de pericol/ Brick Mansions", care va avea premiera în România pe 25 aprilie 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici