"Free Hugs": Bucureştenii vor primi îmbrăţişări gratuite, sâmbătă, lângă Teatrul Naţional

Evenimentul "Free Hugs", care are loc la nivel mondial începând din anul 2004, se va desfăşura sâmbătă, de la ora 15.00, şi lângă Teatrul Naţional Bucureşti, locuitorii oraşului fiind invitaţi să primească îmbrăţişări gratuite.

301 afișări
Imaginea articolului "Free Hugs": Bucureştenii vor primi îmbrăţişări gratuite, sâmbătă, lângă Teatrul Naţional

"Free Hugs": Bucureştenii vor primi îmbrăţişări gratuite, sâmbătă, lângă Teatrul Naţional (Imagine: Eduard Andrei/Arhiva Mediafax Foto)

Acest eveniment, organizat de Grupul Nefiresc, se va desfăşura între gura de metrou de la Universitate şi Teatrul Naţional Bucureşti.

Fiecare participant la acest eveniment este invitat să poarte un carton pe care să fie scrise textele "Îmbrăţişări gratuite" sau "Free Hugs".

"O îmbrăţişare nu costă nimic şi oferă un zâmbet pe buzele celor îmbrăţişaţi, iar ţie, sentimentul că poţi face ceea ce simţi că e bine", spun organizatorii evenimentului, pe pagina de Facebook dedicată manifestării (https://www.facebook.com/events/593072300837860).

Campania "Free Hugs" a fost iniţiată în anul 2004, de un bărbat australian, cunoscut sub pseudonimul Juan Mann. În scurt timp, îmbrăţişări gratuite au fost oferite oamenilor din toată lumea.

Grupul Nefiresc îşi propune să organizeze în mod constant evenimente în Bucureşti, în care participanţii să ofere îmbrăţişări gratuite altor persoane.

Nefiresc a mai organizat şi alte evenimente inedite în Bucureşti, între care "No Pants Subway Ride (Ziua Fără Pantaloni la Metrou)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici