"Frodo" din "Stăpânul Inelelor" îţi arată cum să fii în siguranţă în avion într-un spot inedit - VIDEO

Un nou spot al companiei Air New Zealand care promovează păstrarea siguranţei în timpul zborului a fost realizat cu ajutorul unor membri din echipa de producţie a trilogiei "Hobbitul" şi include şi câteva apariţii ale actorilor din filmele celebre, printre care şi Elijah Wood.

686 afișări
Imaginea articolului "Frodo" din "Stăpânul Inelelor" îţi arată cum să fii în siguranţă în avion într-un spot inedit - VIDEO

"Frodo" din "Stăpânul Inelelor" îţi arată cum să fii în siguranţă în avion într-un spot inedit - VIDEO (Imagine: captură video)

Elijah Wood (Frodo în "Stăpânul Inelelor" şi personaj episodic în "Hobbitul"), Sylvester McCoy (interpretul lui Radagast the Brown), Dean O'Gorman (piticul Fili) şi chiar regizorul celor două trilogii Peter Jackson explică siguranţa în timpul zborului într-un mod inedit, scrie Huffington Post.

În spot apar un orc, un vultur imens, un vrăjitor, pitici, o scenă de bătaie, iar mare parte din acţiune se desfăşoară în lourile din Pământul de Mijloc văzute în filme.

Potrivit Variety, costumele, machiajul şi efectele vizuale au fost realizate de companiile care au creat efectele pentru filmele din seria "Hobbitul" - Weta Workshop şi Weta Digital.

Spotul a fost regizat de neozeelandezul Taika Waititi şi, asemenea "Hobbit"-ului, este şi el parte dintr-o trilogie. În 2012, înainte ca primul film "Hobbitul" să ajungă în cinematografe, compania aeriană a lansat un alt spot pro-siguranţă cu actori din film, dar nu a fost atât de apreciat. Iar anul trecut, Air New Zealand a lansat un clip intitulat "O altă zi în Pământul de Mijloc", legat de al doilea film al trilogiei lui Peter Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici