Gérard Depardieu, într-o parodie a incidentului în care a urinat în avion - VIDEO

Actorul francez Gérard Depardieu, care în luna august a urinat pe culoarul unui avion al unei companii aeriene franceze, a făcut haz de propria gafă.

1854 afișări
Imaginea articolului Gérard Depardieu, într-o parodie a incidentului în care a urinat în avion - VIDEO

Gérard Depardieu, într-o parodie a incidentului în care a urinat în avion

Actorul în vârstă de 62 de ani a realizat, alături de colegul său din filmul "Asterix şi Obelix", Edouard Baer, un filmuleţ care redă incidentul într-un mod amuzant, scrie huffingtonpost.com.

Îmbrăcaţi precum personajele Asterix şi Obelix, cei doi actori stau pe primele scaune din avion şi citesc ziare, iar după anunţul referitor la decolare, Gérard Depardieu încearcă să meargă la toaletă, spunând că nu se mai poate abţine şi trebuie să urineze.

Cei doi actori vor apărea într-un noi film al seriei cu Asterix şi Obelix, care va fi lansat în 2012.

Actorul Gérard Depardieu a urinat în faţa celorlalţi pasageri, într-un avion al companiei CityJet care zbura pe ruta Paris-Dublin, în timp ce aeronava se afla în faza de decolare, deşi o însoţitoare de bord i-a cerut să aştepte să meargă la toaletă după ce avionul va ajunge în aer.

"Vreau să urinez, vreau să urinez", ar fi spus actorul francez, ridicându-se de pe scaunul său, în timp ce toţi ceilalţi pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranţă fixate, a declarat o femeie care se afla în acel avion, intervievată de postul Europe 1. După ce însoţitoarea de bord i-a spus actorului că trebuie să aştepte aproximativ un sfert de oră, Depardieu a declarat că nu poate să aştepte.

"Iar atunci, el s-a ridicat în picioare şi a făcut pe jos", a adăugat aceeaşi femeie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici