Gafa de la premiile OSCAR se lasă cu sancţiuni pe viaţă. Vinovaţilor li se INTERZICE colaborarea cu Academia de film

Cei doi contabili care lucrează la compania PricewaterhouseCoopers şi care au cauzat gafa de la gala premiilor Oscar nu vor mai colabora niciodată cu Academia de film Americana (AMPAS), a anunţat preşedintele Academiei.

10419 afișări
Imaginea articolului Gafa de la premiile OSCAR se lasă cu sancţiuni pe viaţă. Vinovaţilor li se INTERZICE colaborarea cu Academia de film

Vinovaţii pentru pentru gafa de la premiile OSCAR nu vor mai colabora NICIODATĂ cu Academia de film. Cine sunt aceştia

De asemenea, Cheryl Boone Isaacs a declarat că relaţiile companiei PriceWaterhouseCoopers (PWC) cu cei doi contabili sunt revizuite în acest moment.

Cei doi responsabili pentru gafa monumentală de duminică noapte sunt Brian Cullinan şi Martha Ruiz.

Compania PwC, care este responsabilă cu organizarea procedurii de votare pentru premiile Oscar de 83 de ani, şi-a asumat responsabilitatea pentru eroarea de la finalul Galei, care a uimit o lume întreagă şi va rămâne în istorie.

Un contabil al Academiei Americane de Film a dat în bară procedura meticuloasă de anunţare a premiului Oscar pentru cel mai bun film înmânând plicul greşit, astfel că filmul "La La Land" a fost declarat câştigător înainte ca "Moonlight" să fie desemnat adevăratul câştigător al premiului, au anunţat reprezentanţii firmei PricewaterhouseCoopers (PwC), luni seară.

Contabilul Brian Cullinan, despre care mai multe surse din media au declarat că scria mesaje pe Twitter cu puţin timp înainte de anunţarea celui mai important premiu de la Gala Oscar, de duminică noapte, le-a înmânat prezentatorilor Warren Beatty şi Faye Dunaway plicul greşit, a menţionat firma de contabilitate într-o declaraţie publică.

Gafa a surprins nu doar publicul prezent la Dolby Theatre din Hollywood, dar şi telespectatorii care au urmărit în direct gala Oscar. "Cullinan a dat din greşeală plicul de rezervă pentru cea mai bună actriţă în rol principal în loc să îmnâneze plicul pentru cel mai bun film lui Beatty şi Dunaway", au declarat reprezentanţii PwC.

"Odată ce s-a petrecut această eroase, protocolurile pentru a corecta greşeala nu au fost duse la îndeplinire suficient de rapid de către dl. Cullinan sau de către partenerul său."

Greşeala a fost îndreptată abia după momentul în care echipa, producătorii şi actorii filmului "La La Land" au mers scenă şi şi-au livrat deja discursurile de acceptare pentru premiu. În cele din urmă, producătorul muzical al filmului, Jordan Horowitz, a îndreptat eroarea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici