Gafă la premiile MTV: Un actor celebru a confundat un travestit cu artista Taylor Swift

Actorul John Travolta s-a văzut pus în încurcătură atunci când a încercat să dea trofeul MTV pentru Videoclipul anului unui travestit care semăna foarte bine cu Taylor Swift, arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica interpretei americane în playlistul zilei de miercuri.

1966 afișări
Imaginea articolului Gafă la premiile MTV: Un actor celebru a confundat un travestit cu artista Taylor Swift

Twitter@Taylor Swift News (În prim plan, Taylor Swift, în fundal travestitul Jade Jolie)

Travolta a fost ironizat pentru că a pronunţat cu greu numele Idinei Menzel la ceremonia premiilor Oscar, iar luni noapte, la gala MTV VMA, a reuşit să facă o nouă gafă. A fost la un pas să înmâneze premiul pentru Videoclipul anului unui travestit care semăna destul de bine cu Taylor Swift, cântăreaţa premiată pentru ”You Need To Calm Down”.

 

 

 

 

Actorul a părut foarte hotărât atunci când a fost vorba să înmâneze premiul şi s-a îndreptat cu trofeul în braţe spre Jade Jolie, una dintre vedetele emisiunii lui RuPaul, Drag Race.

Jolie seamănă destul de bine cu Taylor Swift şi este cunoscut pentru felul în care o imită şi a şi jucat rolul cântăreţei în videoclipul premiat, arată NME.

Piesa "You Need to Calm Down" a fost lansată special în iunie, lună dedicată drepturilor comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer). De asemenea, "Me!", lansată în aprilie, s-a situat pe primul loc în topul celor mai vizionate videoclipuri ale unui artist solo, în primele 24 de ore de la lansare, pe platforma online YouTube. Clipul, în care apare şi solistul trupei Panic! at the Disco, Brendon Urie, a fost vizionat de 65,2 milioane de ori în primele 24 de ore de la lansarea pe platforma deţinută de Google.

Taylor Swift, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cel mai bine vânduţi artişti din lume, cu peste 40 de milioane de albume şi 130 de milioane de single-uri. Aceasta a primit, de-a lungul carierei, zece premii Grammy, 23 de Billboard Music Awards şi un premiu Emmy. Cel mai recent album de studio al cântăreţei, "Reputation", a fost lansat în noiembrie 2017 şi a fost desemnat materialul discografic al anulului 2018 de revista americană Billboard.

Piesele interpretate de Taylor Swift se regăsesc pe 28 august la Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici http://www.smartradio.ro/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici