GALERIE FOTO ChocoKebab-ul şi îngheţata la plită, afacerea dulce cu care a cunoscut succesul un tânăr ploieştean

A înlocuit carnea cu ciocolată şi maioneza cu frişca, iar cartofii din kebab sunt, de fapt, fructe de pădure. ChocoKebab-ul i-a adus succesul în afaceri unui tânăr din Ploieşti, iar după ce a dat lovitura cu acest produs, acum vinde şi îngheţată pe plită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4830 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO ChocoKebab-ul şi îngheţata la plită, afacerea dulce cu care a cunoscut succesul un tânăr ploieştean

ALERIE FOTO ChocoKebab-ul şi îngheţata la plită, afacerea dulce cu care a cunoscut succesul un tânăr ploieştean

VEZI GALERIA FOTO MAI JOS

Mugurel Alexandru Drăgănescu are 28 de ani şi este din Ploieşti. După ce a lucrat în trei unităţi bancare şi la o sală de fitness, tânărul s-a gândit că e vremea să îşi deschidă o afacere şi aşa a luat naştere primul ChocoKebab din Ploieşti.

„Am văzut pe internet, mi s-a părut o idee interesantă şi am zis că ar fi cazul să aplic şi eu în oraş ţinând cont de faptul că nu era nimeni la momentul respectiv, nici măcar în ţară, din câte ştiu eu. Am vrut să fac ceva strict pentru mine, adică dacă muncesc, să muncesc strict pentru mine şi nu pentru altcineva”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Mugurel Alexandru Drăgănescu.

Tânărul este foarte fericit cu noua sa îndeletnicire şi spune că afacere cu ChocoKebab i-a schimbat viaţa.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac şi să simt fericit. Îmi ocupă tot timpul. E ceva nou în oraş. Am fost primii în oraş”, a spus el.

Maioneza din tradiţionalul kebab este înlocuită de frişcă, carnea este în acest produs ciocolata, iar cartofii prăjiţi au fost schimbaţi cu fructele de pădure.

„Un kebab de ciocolată este umplut cu fructe, cu tot felul de toppinguri la alegerea clientului, cu cocos, nucă, scorţioşoară, arahide, frişcă, nutella, clientul îşi alege exact ceea ce vrea, fie alege toate ingredientele, fie doar câteva dintre ele”, a adăugat Drăgănescu.

Toate reţele sunt mai întâi testate de Mugurel.

„Reţetele, tot ce punem în ele, când venim cu ceva nou, mai întât gustăm noi ca să fim siguri că este ok. Ce nu ne place, schimbăm”, a explicat Drăgănescu, care de dimineaţă şi până seara este şi el la muncă şi face, alături de angajaţi, ChocoKebab.

De câteva zile, face şi îngheţată pe plită, despre care spune că nu mai există în Ploieşti.

„Am adus un concept nou de îngheţată thailandeză care se face pe plită, se face fix în faţa clientului, nu conţine coloranţi sau conservanţi sau alte chestii care sunt dăunătoare, totul este natural, se face exact în faţa clientului, exact cu ce vrea clientul. Suntem primii care facem asta”, a mai spus tânărul afacerist.

Mugurel spune că vinde în jur de 70 de ChocoKebab pe zi, în această perioadă, dar numărul va creşte considerabil în timpul verii.

Un desert costă 12 de lei, în timp ce îngheţata pe plită costă 9 lei.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici