GALERIE FOTO | Cum arată fiica lui Steven Seagal, un renumit MODEL plus-size

Fiica lui Stevan Seagal şi a actriţei Kelly LeBrock are 24 de ani şi este model, scrie ONE.

5829 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Cum arată fiica lui Steven Seagal, un renumit MODEL plus-size

GALERIE FOTO | Cum arată fiica lui Steven Seagal, un renumit MODEL plus-size

Arissa LeBrock (24 de ani) este model plus size şi apare alături de mama sa, Kelly LeBrock în noua emisiune "Growing Up Supermodel" . Arissa a mărturisit că şi acum îi este greu să se împace cu felul în care arată, în special pentru că a crescut alături de o mamă cu dimensiuni perfecte.

"Când am ajuns la pubertate, am început să pun pe mine aceste "forme". Am avut parte de tot sprijinul din partea mamei, care m-a încurajat să fiu mândră de formele mele, pentru că frumuseţea este în ochii celui care priveşte. Când simt că nu mai am încredere în mine, îmi amintesc de vorbele mamei".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici