GALERIE FOTO | Cum arată la 63 de ani actriţa Kim Basinger

Frumoasa actriţă în vârstă de 63 de ani a fost fotografiată în faţa unei săli de sport din Los Angeles.

7750 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Cum arată la 63 de ani actriţa Kim Basinger

GALERIE FOTO | Cum arată la 63 de ani Kim Basinger

Îmbrăcată în pantaloni de trening şi un top albastru, actriţa a încercat să se ferească de ochii curioşilor cu ajutorul unei pălării uriaşe.

Kim Basinger este una dintre cele mai cunoscute actriţe de Hollywood. Vedeta a jucat rolul uneia dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.

Basinger poate fi văzută în noul serial ”Comrade Detective”, inspirat de România comunistă a anilor '80, alături de Florin Piersic Jr. 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici