GALERIE FOTO: Şedinţă de yoga practicată de 100 de tinere pe un pod de sticlă

O sută de tinere au participat la o şedinţă de yoga inedită, care s-a desfăşurat pe unul dintre deja celebrele poduri de sticlă ce au fost construite în China în ultima perioadă, informează Daily Mail.

1196 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Şedinţă de yoga practicată de 100 de tinere pe un pod de sticlă

GALERIE FOTO: Şedinţă de yoga practicată de 100 de tinere pe un pod de sticlă (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Astfel, cele 100 de tinere, îmbrăcate toate cu topuri galbene şi colanţi albi, au efectuat mai multe exerciţii de yoga pe podul de sticlă aflat în parcul naţional Shiniuzhai National Geological Park şi care este suspendat la o înălţime de 180 de metri.

GALERIE FOTO

Tinerele au avut această iniţiativă pentru a promova o viaţă sănătoasă şi armonia care trebuie să existe între om şi natură.

Podul era iniţial din lemn şi unea două vârfuri ale muntelui Stone Buddha din parcul Shiniuzhai Geopark. În 2014, au fost instalate mai multe panouri de sticlă, iniţiativă ce s-a bucurat de un succes enorm, astfel că podul a fost transformat în unul de sticlă pe toată lungimea sa, devenind primul pod suspendat de sticlă din lume.

Podul are o lungime de 300 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici