GALERIE FOTO | Sofia Vergara, şedinţă foto NUD. Cum arată actriţa la 45 de ani

Actriţa Sofia Vergara a pozat nud la vârsta de 45 de ani pentru coperta ediţiei din luna septembrie a revistei Women's Health, ONE.

4148 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Sofia Vergara, şedinţă foto NUD. Cum arată actriţa la 45 de ani

GALERIE FOTO Sofia Vergara, şedinţă foto NUD. Cum arată actriţa la 45 de ani

Numărul din septembrie al revistei Women's Health reprezintă ediţia anuală a acestei publicaţii în care este explorată nuditatea nu doar ”fizic, dar şi mental, emoţional, metaforic”, potrivit redactorului-şef al revistei, Amy Keller Laird, potrivit ONE.

”Scopul este de a prezenta femei foarte puternice, cu încredere în ele însele, care se simt bine în propria piele. Primul pas a fost să găsim o persoană care va fi apreciată în întreaga lume”, a spus Amy Keller Laird. Aşa a fost aleasă actriţa Sofia Vergara.

”Am 45 de ani. Chiar dacă vrei, în acest moment al vieţii tale, nu poţi fi perfectă. Ne schimbăm. Am observat asta la mine. Vreau să arăt minunat pentru vârsta mea. Cred că dacă te obsedează ideea: «Vreau să arăt mai tânără», înnebuneşti”, a spus actriţa pentru Women's Health.

Sofia Vergara a mai spus că pentru ea exerciţiile fizice, pe care le face de trei sau de patru ori pe săptămână, nu reprezintă un moment fericit.

”Sunt o tortură pentru mine. Însă, Joe (soţul ei, actorul Joe Manganiello, n.r.) a amenajat o sală de sport minunată în casă, aşa că nu îmi pot găsi scuze”, a mai spus actriţa.

VEZI AICI GALERIA FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici