GALERIE FOTO: Un cont de Instagram publică imagini cu cele mai sexy femei reţinute de poliţie

  • Un electrician din California deţine conturi de Twitter şi Instagram populare pe care publică imagini cu femei atractive reţinute de poliţie.
  • Contul de Instagram se numeşte Mugshawtys.
  • Josh Jeffery susţine că primeşte cereri de la femei, care au avut probleme cu legea, pentru a fi incluse în galerie.
12290 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO: Un cont de Instagram publică imagini cu cele mai sexy femei reţinute de poliţie

GALERIE FOTO: Un cont de Instagram publică imagini cu cele mai sexy femei reţinute de poliţie

Conturile sunt administrate de către Josh Jeffery, un tânăr electrician în vârstă de 24 de ani, din statul american California, potrivit News.com.au. Bărbatul susţine că primeşte zilnic 15-20 de cereri de la femei care doresc să fie incluse în „galerie”.

Foarte multe dintre imaginile pe care le publică sunt primite chiar de la persoanele respective, potrivit lui Jeffery, care câştigă bani de pe urma acestei „afaceri”. Tânărul vinde îmbrăcăminte „Mugshawtys” într-un magazin online.

Alte imagini cu femei sunt luate de către Jeffery dintr-o bază de date publică.

Tânărul susţine că primeşte şi multe critici pentru ceea ce face. „Primesc mesaje de la oameni care îmi spun că nu este corect ceea ce fac”, a declarat el. „Dacă este o femeie care nu doreşte ca imaginea ei să fie acolo o şterg imediat fără a pune întrebări”, a adăugat Jeffery.

Foto: Twitter.com/mugshawtys

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici