Gary Barlow sugerează că reunirea grupului Take That în formulă completă ar putea fi doar temporară

La doar şase luni după ce trupa britanică Take That şi-a încântat fanii anunţând că se va reuni, prin revenirea în formaţie a cântăreţului Robbie Williams, Gary Barlow, liderul grupului, a lăsat să se înţeleagă că această reunirea ar putea fi doar temporară, relatează dailymail.co.uk.

107 afișări
Imaginea articolului Gary Barlow sugerează că reunirea grupului Take That în formulă completă ar putea fi doar temporară

Gary Barlow sugerează că reunirea grupului Take That în formulă completă ar putea fi doar temporară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robbie Williams a revenit în iulie 2010 în trupa Take That, care a lansat apoi un nou album înregistrat în formula completă de cinci membri şi va susţine în 2011 un nou turneu, ale cărui bilete au fost deja epuizate.

Invitat, miercuri, la o emisiune difuzată de postul BBC Radio 2 cu ocazia împlinii vârstei de 40 de ani, Gary Barlow a declarat că această reunire ar putea fi doar temporară.

"Mă gândesc la viitor. Ştiu că acum suntem din nou împreună cu Rob (Robbie Williams, n.r.), însă noi, atunci când ne gândim la viitorul grupului, ni-l imaginăm ca o formaţie cu patru membri", a declarat Gary Barlow.

"Atunci când ne-am reîntâlnit în 2005, ne-am întrebat: «Putem face acest lucru ca o formaţie cu patru membri?» Graţie fanilor care ne-au cumpărat albumele, am dovedit că putem face asta", a adăugat Gary Barlow.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

În luna iulie a acestui an, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu au mai cântat împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează deja vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Turneul "Progress Live Tour", care va debuta în luna mai, este deja sold-out, după ce fanii au cumpărat 1,1 milioane de bilete în prima zi în care acestea au fost puse în vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici