Gastronomie italiană, de joi până duminică, la Sala Palatului din Capitală

Târgul de gastronomie italiană Casa Deliciilor va avea loc de joi până duminică, la Sala Palatului din Capitală, propunând vizitatorilor prezentări şi degustări de vinuri şi de produse originale, demonstraţii culinare şi spectacole folclorice, informează organizatorii.

102 afișări
Imaginea articolului Gastronomie italiană, de joi până duminică, la Sala Palatului din Capitală

Gastronomie italiană, de joi până duminică, la Sala Palatului din Capitală (Imagine: www.casadeliciilor.ro)

Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, de la ora 11.00. Târgul va funcţiona până duminică, între orele 10.00 - 18.00, cu intrare liberă.

La Casa Deliciilor vor avea loc prezentări şi degustări de vinuri şi produse alimentare originale, reprezentative pentru diferite regiuni ale Italiei, demonstraţii culinare ale faimosului bucătar italian Antonio Passarelli şi spectacole folclorice zilnice din Sardinia.

La finalul târgului, un coş imens cu produse alimentare din partea tuturor expozanţilor va fi donat Casei de bătrâni "Don Orione" din Bucureşti, în cadrul campaniei sociale "Un bunic…per amico".

Scopul acestui târg este acela de a face cunoscute şi de a promova în România produsele alimentare italiene originale, selecţionate în funcţie de tipologie şi/sau de regiuni, pentru a oferi o panoramă reprezentativă a ceea ce Italia poate oferi consumatorilor români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici