Geezer Butler, basistul trupei Black Sabbath, arestat pentru o bătaie într-un bar

Geezer Butler, basistul trupei Black Sabbath, a fost arestat marţi şi a petrecut o noapte în închisoare după ce a fost implicat într-o bătaie într-un bar din Furnace Creek în Death Valley, California, potrivit tmz.com.

115 afișări
Imaginea articolului Geezer Butler, basistul trupei Black Sabbath, arestat pentru o bătaie într-un bar

Geezer Butler, basistul trupei Black Sabbath, arestat pentru o bătaie într-un bar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Geezer Butler, în vârstă de 65 de ani, autor al celor mai multe dintre versurile trupei Black Sabbath şi considerat de unele voci mâna dreaptă a lui Ozzy Osbourne în trupa rock, a fost arestat de poliţişti după ce a fost implicat într-o bătaie dintr-un bar. Ofiţerii l-au acuzat de vandalism, tulburarea liniştii publice şi violenţă şi l-au ţinut închis pe durata nopţii.

Butler a fost eliberat miercuri dimineaţa, după ce acesta s-a liniştit.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut - care poartă numele formaţiei - în America de Nord, în 1970.

Veteranii britanici au anunţat, în septembrie 2014, că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării unui nou album şi va pleca într-un turneu de adio.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componenţă. Cei patru muzicieni din componenţa originală s-au mai reunit în 1998, când au lansat albumul live "Reunion", şi apoi au mai susţinut concerte împreună, în anii 2000.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2011, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici