"Generaţia LaLa. De la serial la fenomen" - documentar la Pro TV

Pro TV va difuza duminică, de la ora 10.00, documentarul "Generaţia LaLa. De la serial la fenomen", care va prezenta fragmente din concertele susţinute de trupa LaLa Band, momente de la repetiţii, de la antrenamentele vocale şi de la filmări, informează televiziunea.

4473 afișări
Imaginea articolului "Generaţia LaLa. De la serial la fenomen" - documentar la Pro TV

"Generaţia LaLa. De la serial la fenomen" - documentar la Pro TV (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax foto)

LaLa Band, trupa fenomen, idolii unei generaţii vin în zi de sărbătoare la Pro TV să spună cum a fost pentru ei drumul succesului în ultimii doi, cum au câştigat "Pariul cu viaţa", iar telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 10.00, la Pro TV, programul "Generaţia LaLa. De la serial, la fenomen" - imagini impresionante de culise şi mărturii emoţionante ale celor mai iubiţi tineri din România.

În urmă cu exact doi ani, în decembrie 2010, se puneau bazele a ceea ce înseamnă acum LaLa Bad, trupa fenomen din România. Din cei 30.000 de tineri prezenţi la casting, astăzi, 16, cei mai buni, umplu sălile de concerte din toată ţara şi ţin telespectatorii în faţa micului ecran în fiecare luni la Pro TV.

Emoţii, lacrimi, aplauze, bucurii, glume, farse, fericire, toate acestea le-au trăit tinerii împreună, iar pe unii dintre ei i-a atins chiar săgeata lui Cupidon. Criss şi Vlad, Sore şi Rapha sunt cei care şi-au găsit dragostea pe platourile de filmare de la serialul "Pariu cu viaţa" şi îşi vor aminti cu drag de primii fluturi în stomac, primul sărut şi de minunatele amintiri pe care le au împreună.

Interviuri cu Adela Popescu, Radu Vâlcan, Carmen Tănase, Andreea Esca, Andi Moisescu, academicianul Constantin Bălăceanu-Stolnici se numără printre cei care apreciază influenţa pozitivă pe care trupa LaLa Band o are asupra generaţiei de azi, generaţia LaLa.

"De fiecare dată când îi văd pe ei în faţa mulţimii îmi amintesc ce simţeam eu în faţa mulţimii. Ştiu exact ce simt ei chiar dacă la ei e însutit, evoluţia lor e extraordinară. Când mii de oameni strigă în cor Lala Band, atunci îţi dai seama că da este vorba de un fenomen şi da, ei reprezintă idolii unei generaţii", a spus Adela Popescu.

La rândul său, Radu Vâlcan a spus: "Peste tot pe unde mergem suntem întrebaţi de Lala Band, oamenii ne văd pe noi şi ne întreabă de copii. Este fantastic, aşa ne dăm seama că este într-adevăr un fenomen!".

Carmen Tănase completează: "Eu am început acest proiect fiind deja admiratoare a acestor copii. Ei filmaseră deja episodul pilot, am fost telespectatoare şi mi-aduc aminte că mi-au dat lacrimile. Îmi amintesc că am spus ce tare mi-aş dori să joc şi eu în serialul ăsta văzându-i pe ei fireşte şi pe ceilalţi colegi ai mei cu care mai lucrasem înainte. Era o veselie acolo, un spirit pozitiv, o atmosferă bună, plăcută, optimistă, erau altfel, erau mici, tineri, veseli, zglobii! Uite că visul mi s-a îndeplinit".

Totodată, Ruxandra Ion, producător general al serialului "Pariu cu viaţa", spune: "Sunt foarte mândră de evoluţia lor, sunt foarte mândră de cum s-au schimbat, de cum au înflorit sub ochii noştri. Dacă vă uitaţi la primele episoade din 'Pariu cu viaţa' vă daţi seama cum nişte copii luaţi de pe stradă, mare parte, au ajuns nişte profesionişti şi cred că nu este o zi de filmare, de repetiţie sau o zi de spectacole, de concerte în care să nu fiu extrem de mândră de ei".

"Generaţia LaLa. De la serial, la fenomen" va prezenta fragmente din concertele LaLa Band, momente de la repetiţii, de la antrenamentele vocale, de la filmări, tot aici va fi descoperită pas cu pas lumea extraordinară a tinerilor dar şi greutăţile cu care se luptă zi de zi.

Alina Eremia spune: "Când am aflat că am luat rolul Ioanei a fost o secvenţă de sărut, bineînţeles, trebuia să se vadă dacă există chimie între personajele Ioana şi Andrei şi din fericire a fost chimie şi am rămas cu rolul. Ador să merg în concerte! Sunt oameni care aleargă de la scena până în faţa hotelului şi mă gândesc: uite ce înseamnă să vrei să cunoşti pe cineva, astfel ne dam seama cât de mult ne iubesc oamenii care ne ascultă şi care ne urmăresc".

La rândul său, Cristina Ciobănaşu spune: "Examenele de actorie au fost foarte grele pentru că era nevoie de multă concentrare, trebuia să plângem, trebuia să râdem şi pot să spun că mie mi-a fost un pic mai uşor decât celorlalţi, pentru că aveam puţină experienţa din proiectele anterioare: 'Îngeraşii', 'Aniela', 'Iubire şi onoare' şi când aveam examenul de plâns, eu plângeam prima pentru că eram obişnuită şi ceilalţi se uitau şi ziceau: 'Cum poţi să plângi?' Şi după aia am crescut toţi şi am învăţat cu toţii să plângem şi să dăm şi mai mult, să fim şi mai credibili".

"La primul concert de la Sala Palatului trebuia să intrăm pentru prima piesă şi toţi plângeam, am intrat plângând pe scenă, spre surprinderea noastră am văzut părinţi şi bunici care au cântat cu noi chiar nu ne aşteptam, toată lumea strigă Lala Band, la piesele triste ne-au ajutat să plângem, a fost o nebunie generală! De atunci ne-a venit ideea să scriem pe site-urile de socializare, să creem Lala familia, Lala naţiunea, avem 300.000 de like-uri de fani, tineri îndrăgostiţi de muzica cărora le face plăcere să se uite la serial şi care s-au îndrăgostit şi de noi din viaţa reală, care ne urmăresc şi care stau cu sufletul la gură. Ei sunt generaţia Lala!", spune Vlad Gherman.

Dorian Popa spune: "În momentul în care a trebuit să renunţ la Lala Band toată lumea din jur m-a ajutat, m-a susţinut şi mi-a zis să-mi rezolv problemele de sănătate şi apoi să revin în forţă aşa cum eram la început. Încerc să-mi rezolv problemele şi pe zi ce trece dorinţa de a mă întoarce înapoi e din ce în ce mai mare".

"Pentru noi Lala band înseamnă muzică live de calitate! Fenomenul… eu n-am crezut că în România se poate întâmpla aşa ceva, ne-am uitat la documentarul lui Justin Bieber şi ne-am întrebat cum ar fi să trăim şi noi asta, să vedem oameni pe stradă care plâng, care râd, care ne admiră şi am ajuns să trăim şi noi asta. Am fost în Afi, am avut trei concerte şi am crezut că o să se dărâme mall-ul. Era umplut de copii care strigau Lala band şi nu pot să descriu ce am simţit! Fenomenul nu s-a oprit, creşte, pentru că publicul Lala band creşte odată cu noi", a spus Sore.

Totodată, Rapha spune: "Sunt atâţia copii care se uită la noi şi care ne iubesc în adevăratul sens al cuvântului ne ascultă piesele şi cânta cu noi. Copiii spun 'e visul meu să te cunosc, să te întâlnesc!'".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici