George Clooney va regiza thrillerul SF "Good Morning, Midnight" pentru Netflix

Actorul american George Clooney va regiza şi va produce thrillerul SF "Good Morning, Midnight", o adaptare a bestsellerului omonim lansat de Lily Brooks-Dalton în 2017, pentru platforma Netflix, potrivit contactmusic.com.

133 afișări
Imaginea articolului George Clooney va regiza thrillerul SF "Good Morning, Midnight" pentru Netflix

George Clooney va regiza thrillerul SF "Good Morning, Midnight" pentru Netflix

Starul în vârstă de 58 de ani va şi juca în acest film, care prezintă povestea lui Augustin, un astronom genial, aflat la un centru de cercetare în Arctica. Mai multe evenimente catastrofale au loc, iar acesta va trebui să îl salveze pe comandantul unei nave spaţiale care s-a prăbuşit la întoarcerea de pe planeta Jupiter.

Actorul american George Clooney s-a întors recent în universul serialelor, după aproape zece ani, cu o miniserie realizată după romanul lui Joseph Heller "Catch-22". Producţia a avut premiera în luna mai pe platforma americană Hulu.

Clooney este unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial. Acesta a fost nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane şi a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun rol secundar, cel din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun lungmetraj, ca producător al peliculei "Argo".

Taguri:
george clooney,
sf,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici