George Michael şi-a petrecut ziua de naştere la dezintoxicare

Cântăreţul britanic de origine greacă George Michael s-a internat de bunăvoie, în luna iunie, într-un centru de dezintoxicare din Elveţia, unde şi-a petrecut şi aniversarea celor 52 de ani, informează publicaţia Daily Mail.

398 afișări
Imaginea articolului George Michael şi-a petrecut ziua de naştere la dezintoxicare

George Michael şi-a petrecut ziua de naştere la dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflat la Kusnacht Practice, în apropierea oraşului Zollikon, starul britanic şi-a făcut apariţia în public cu ocazia petrecerii zilei sale de naştere, în Zürich, la 25 iunie. Astfel, paparazzi au putut capta imaginea unui bărbat masiv, ce poartă mustaţă şi barbă, dar care este o umbră a unuia dintre cei mai bine cotaţi interpreţi din istoria muzicii mondiale.

Cântăreţul în vârstă de 52 de ani plăteşte 190.000 de lire sterline lunar pentru tratamentul de la Kusnacht Practice, un centru care se ocupă de pacienţi dependenţi de alcool, droguri, jocuri de noroc şi internet, dar şi de cei cu probleme de nutriţie şi depresie.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, George Michael se află într-o pauză prelungită. În decursul ultimului an, starul - care a avut repetate probleme din cauza consumului de droguri - a fost văzut rar în public, permiţându-i doar prietenului şi colegului său David Austin să-l viziteze la locuinţa sa din Londra.

"Nu l-am mai văzut pe George de anul trecut, nu mai ţin minte exact. Îl văd pe prietenul lui plimbând câinele cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână", a declarat un vecin pentru publicaţia Daily Mail.

În 2011, George Michael a fost la un pas de moarte, după ce din cauza unei pneumonii avansate a ajuns în stare de comă. În acelaşi an, relaţia sa cu partenerul său de viaţă Kenny Goss s-a încheiat după 15 ani.

În prezent, cântăreţul foloseşte rareori platforma Twitter, unde se semnează "The Singing Greek", ultima sa postare datând din 6 mai, când i-a urat "La mulţi ani!" cântăreţei Adele.

În plus, George Michael şi-a închiriat proprietatea pe care a cumpărat-o în anul 2010, cu 5,8 milioane de dolari australieni, în Sydney, Australia, aceasta fiind listată pe site-ul Contemporary Hotels. Preţul pe care doritorii trebuie să-l plătească pentru o noapte de cazare aici porneşte de la 1.400 de dolari australieni, iarna, şi ajunge până la 2.450 de dolari australieni, în vârful sezonului. Casa se închiriază pentru o perioadă de minimum două săptămâni, pentru maximum opt adulţi şi patru copii.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum "Careless Whisper", "Faith" şi "Last Christmas".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici