George Miller va regiza o continuare a filmului "Mad Max: Drumul furiei" - VIDEO

Cineastul australian George Miller a confirmat faptul că va regiza o continuare a filmului "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road".

912 afișări
Imaginea articolului George Miller va regiza o continuare a filmului "Mad Max: Drumul furiei" - VIDEO

George Miller va regiza o continuare a filmului "Mad Max: Drumul furiei"

Acest film SF şi de acţiune, în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Tom Hardy şi Charlize Theron, a fost lansat în cinematografe weekendul trecut. Continuarea acelei pelicule se va intitula "Mad Max. The Wasteland", informează contactmusic.com.

Într-un interviu acordat reporterului Jeff Goldsmith, George Miller a declarat: "Avem deja un scenariu şi un roman. Ele au apărut datorită întârzierilor de la proiectul «Mad Max: Fury Road». Am tot scris poveşti de rezervă, iar acestea s-au tot extins".

George Miller, care a regizat şi filmele din seria originală din seria "Mad Max" din anii 1980, în care rolul principal a fost jucat de Mel Gibson, a lăsat se înţeleagă de duminică, printr-un mesaj publicat pe Twitter, faptul că noua peliculă din această franciză de succes va avea o continuare: "Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care le-aţi scris şi spus despre filmul nostru. Ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor şi ... veţi mai auzi de Max!".

Filmul "Mad Max: Drumul furiei" a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, obţinând de vineri până duminică încasări de 44,4 milioane de dolari.

Acest lungmetraj SF în care abundă scene de acţiune a avut parte de o "gestaţie" îndelungată. Filmările erau iniţial programate pentru anul 2010, însă au început abia în 2012 din cauza mai multor amânări. Filmul, pe afişul căruia se mai află Charlize Theron şi Zoe Kravitz, a avut premiera mondială în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai.

Filmul "Mad Max: Fury Road" prezintă un univers postapocaliptic în care bande de supravieţuitori se înfruntă între ele pentru carburant şi apă. Personajul Max Rockatansky, interpretat de Tom Hardy, o va întâlni pe împărăteasa Furiosa, interpretată de Charlize Theron, care fuge de o bandă aflată pe urmele ei.

Această peliculă marchează, totodată, revenirea mult aşteptată a lui George Miller la filmele de acţiune şi de science-fiction. Cineastul australian a iniţiat această franciză în 1979 cu un prim film, "Mad Max" şi a turnat apoi cele două continuări ale acesteia - "Mad Max 2: Războinicul Şoselelor/ Mad Max 2: The Road Warrior" (1981) şi "Mad Max: Cupola Tunetului/ Mad Max Beyond Thunderdome" (1985).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici