Gerald Butler a dat în judecată o femeie care i-a provocat "răni catastrofale" într-un accident rutier

Actorul britanic Gerald Butler a dat în judecată o femeie care a provocat un accident rutier în urma căruia el a fost proiectat în aer mai mulţi metri de pe motocicleta sa şi a suferit "răni catastrofale", potrivit tmz.com.

673 afișări
Imaginea articolului Gerald Butler a dat în judecată o femeie care i-a provocat "răni catastrofale" într-un accident rutier

Gerald Butler dă în judecată o femeie care i-a provocat "răni catastrofale" într-un accident rutier

Potrivit documentelor depuse în instanţă, Gerald Butler a fost proiectat în aer de pe motocicleta sa Triumph Bonneville în momentul în care o femeie "a ieşit cu maşina dintr-o curbă, în mod neglijent", şi i-a tăiat calea.

Starul filmului "Angel Has Fallen" spune că el nu a mai avut timp să oprească, a lovit maşina femeii apoi a zburat de pe motocicletă, suferind "răni catastrofale".

Accidentul a avut loc în octombrie 2017, în Los Angeles. Medicii sosiţi la faţa locului i-au acordat actorului primul ajutor, după care l-au transportat la spital. Din fericire, Butler a scăpat atunci doar cu vânătăi şi câteva tăieturi.

Gerard Butler, în vârstp de 49 de ani, este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici