Gerald Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă în incendiile de vegetaţie din California

Casa lui Gerald Butler se numără printre locuinţele distruse în incendiile de vegetaţie care au cuprins statul american California în ultimele zile, iar actorul scoţian s-a întors la locul dezastrului de unde a publicat imagini pe reţelele de social media, potrivit mirror.co.uk.

23070 afișări
Imaginea articolului Gerald Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă în incendiile de vegetaţie din California

Gerald Butler a publicat imagini cu casa sa distrusă în incendiile de vegetaţie din California

Actorul s-a numărat printre cele câteva zeci de mii de persoane care au fost evacuate în siguranţă din calea incendiilor, însă casa sa a fost cuprinsă de flăcări.

Profund tulburat, Gerald Butler s-a întors la locul dezastrului, cu o mască pe faţă, de unde a publicat imagini pe reţelele de social media.

 

 

 

"Vremuri dureroase pentru California. Mă simt inspirat de curajul, spiritul şi sacrificiul de care au dat dovadă pompierii", a scris acesta.

 

 

Pompierii din Los Angeles s-au luptat să controleze incendiile puternice, în care au murit până în prezent 31 de persoane şi care au distrus sute de proprietăţi.

În mai puţin de două zile, peste 250.000 de persoane, inclusiv tot oraşul Malibu, unde locuiesc unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, au fost evacuate.

Printre celebrităţile care au fost evacuate s-au mai numărat familia Kardashian şi Will Smith împreună cu soţia şi copiii.

Locuinţele familiei Kardashian au scăpat de incendii, dar Gerard Butler nu a fost la fel de norocos.

Fanii actorului şi-au exprimat sprijinul pe reţelele de socializare: "Nimeni nu merită o pierdere atât de oribilă".

Gerard Butler este un actor născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969. Printre filmele în care a jucat se numără "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Operă", "PS: I love you", "Rocknrolla", "Gamer", "300 - Eroii de la Termopile" şi "Law Abiding Citizen".

Aşa-numitul incendiu Camp Fire din partea de nord a statului California s-a soldat cu 29 de morţi de când a izbucnit, pe 8 noiembrie. La câteva sute de kilometri spre sud, cel puţin două persoane au murit în urma incendiului de vegetaţie numit Woolsey Fire, care ameninţă comunitatea din Malibu, din apropiere de Los Angeles.

Se aşteaptă ca, până marţi, vânturile puternice să ducă la intensificarea incendiului.

Mai mulţi oficiali au cerut locuitorilor să respecte ordinele de evacuare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici