Gest de omenie. Un bărbat a cumpărat o bicletă furată doar pentru a o returna proprietarului

Un tânăr de 26 de din Marea Britanie ani a cumpărat o bicicletă foarte scumpă, la un preţ mult mai mic, doar ca să o returneze proprietarului, relatează Metro.

369 afișări
Imaginea articolului Gest de omenie. Un bărbat a cumpărat o bicletă furată doar pentru a o returna proprietarului

Gest de omenie. Un bărbat a cumpărat o bicletă furată doar pentru a o returna proprietarului

Ste Burke, în vârstă de 26 de ani, din Marea Britanie, a fost de acord să cumpere o bicletă furată, de la trei necunoscuţi, doar pentru a o returna proprietarului de drept, relatează Metro.

Tănărul a afirmat că a fost contactat de trei bărbaţi pe stradă care l-au întrebat dacă e intersat să cumpere o bicicletă la preţul de 100 de lire.

Britanicul a observat că bicicleta avea încă lacătul pus, iar valoarea unui astfel de model era în mod obişnuit de 1.300 de lire sterline. Tânărul a realizat că bicicleta era de fapt furată şi a hotărât să o cumpere la preţul final de 80 de lire, cu scopul de a găsi proprietarul.

Bărbatul a postat imagini cu bicicleta pe reţelele de socializare. Lacătul ataşat mijlocului de transport însemna că fusese fusese furat dintr-o zonă apropiată.

La scurt timp după aceea, tânărul a fost contactat de o femeie care il cunoştea pe proprietarul real al bicicletei şi l-a pus în legătură cu acesta. Bărbatul l-a întâlnit pe proprietar, care i-a spus că tocmai se dăduse o spargere la casa lui. 

Acesta avea cheia lacătului de la bicicletă, precum şi actele de cumpărare, înclusiv chitanţa, astfel a reintrat în posesia vehiculului.

Proprietarul s-a oferit să-i ofere tânărului bani daţi pe bicicletă, însă acesta a refuzat, afirmând că nu s-ar fi simţit confortabil să ia bani de la un om căruia i-a fost tâlhărită casa.

Postarea tânărului a devenit virală, iar firma producătoarea a bicicletei a vrut să-i ofere tânărului un model gratuit. Britanicul a refuzat şi a declarat că nu a făcut gestul pentru foloase materiale. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici