Gest generos din partea unui miliardar: Bărbatul le-a promis absolvenţilor unui colegiu că le va plăti toate datoriile | VIDEO

Absolvenţii de la Colegiul Morehouse au avut parte de o surpriză uriaşă, duminică, după ce miliardarul investitor Robert F. Smith a anunţat că le va plăti toate împrumuturile, transmite CNN.

1967 afișări
Imaginea articolului Gest generos din partea unui miliardar: Bărbatul le-a promis absolvenţilor unui colegiu că le va plăti toate datoriile | VIDEO

Absolvenţii de la o universitate primit o veste de milioane: Un miliardar le-a promis că le va plăti datoriile

„În numele celor opt generaţii ale familiei mele din această ţară, vom alimenta un pic <autobuzul> vieţii voastre”, a declarat Smith în timpul discursului, aflat la Colegiul Morehouse din Atlanta, înainte să anunţe că familia sa va crea o organizaţie care să plătească datoriile studenţilor.

Anunţul investitorului a fost primit cu ropote de aplauze, studenţii scandând „MVP!” („most valuable player” – cel mai preţios jucător), informează CNN.

„Sunt sigur că astfel această clasă va putea să se revanşeze”, a continuat Smith. „Mi-aş dori ca toată lumea să aibă parte de aceeaşi oportunitate”, a adăugat acesta. 

Suma totală pe care o va acoperi investitorul pentru cei 396 de studenţi va ajunge la 40 de milioane de dolari, spune preşedintele Colegiului Morehouse, David A. Thomas. De asemenea, preşedintele a declarat că gestul lui Smith este „un dar pentru libertatea” studenţilor.

„Atunci când ai datorii, alegerile pe care le ai în viaţă sunt limitate”, a spus Thomas. „Smith le-a oferit studenţilor libertatea de a-şi urma visurile şi pasiunile”, a adăugat preşedintele.

 

Studenţii, copleşiţi de gestul miliardarului

Studenţii au fost şocaţi atunci când Smith a făcut anunţul, au declarat unii dintre absolvenţii prezenţi la ceremonie, pentru CNN.

„Ne uitam unul la altul şi ne întrebam dacă vorbea serios. Este vorba de foarte mulţi bani”, a afirmat Robert James, în vârstă de 21 de ani.

Jonathan Epps, în vârstă de 22 de ani, a afirmat, duminică după-amiază, că încă nu a înţeles pe deplin ceea ce s-a întâmplat şi cât de „importantă este vestea primită”, acesta spunând că gestul miliardarului este cel mai onest şi cel mai generos moment pe care l-a văzut vreodată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici