Gestul extrem al unui bărbat singur: este dispus să plătească o sumă generoasă. Propunerea include câteva reguli stricte

  • Jeff Gebhart, din Kansas, nu are încredere în găsirea unei partenere prin intermediul aplicaţiilor virtuale
  • Burlacul este dispus să plătească o sumă considerabilă pentru a-şi afla aleasa
  • Propunerea include şi câteva reguli stricte
2572 afișări
Imaginea articolului Gestul extrem al unui bărbat singur: este dispus să plătească o sumă generoasă. Propunerea include câteva reguli stricte

sursa FOTO: captura video

Jeff Gebhart, din Kansas, s-a săturat să îşi caute jumătatea în mediul virtual, de aceea s-a gândit la o metodă inedită de a se asigura că nu va mai da greş în alegerea partenerei.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte găsirea unei iubite: e dispus să ofere 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită, relatează CBS.

Jeff a creat din căutarea pentru partenera ideală un adevărat busines. El a a făcut un site prin intermediul căruia îşi promovează calităţile şi care conţine chiar şi testimoniale din partea celor care îl cunosc.

Potrivit informaţiilor de pe site, Jeff nu a fost niciodată căsătorit sau logodit, nu are copii dar a fost implicat în relaţii serioase, de lungă durată şi deţine un căţel pe nume Gunner.

Ambiţiosul burlac îşi dezvăluie şi latura sensibilă şi declară că pe lângă cei 25.000 de dolari oferiţi persoanei care îi va găsi o parteneră de viaţă, el va dona alţi 25.000 de dolari unui adăpost pentru câini abandonaţi.

Există totuşi câteva reguli extrem de stricte pe care le prespune propunerea lui Jeff. Cel care îi va găsi o parteneră va primi suma de 25.000 de dolari doar dacă femeia va fi iubita lui Jeff timp de 365 de zile consecutive.

Suma de 25.000 va fi oferită în cinci tranşe a câte 5.000 de dolari pe o perioadă de cinci ani. În cazul în care cei doi se vor despărţi, persoana care le-a făcut cunoştinţă nu va mai primi niciun ban. 

De asemenea femeile care decid să aibă o relaie cu Jeff nu sunt recompensate. 

Doritoarele care se nominalizeză singure pentru o întâlnire cu Jeff trebuie mai întâi să completeze un chestionar făcut de un psihiatru şi care va determina compatibilitatea. 

„Scopul principal este să găsesc femeia potrivită pentru mine, oriunde s-ar afla aceasta”, declara burlacul. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici