Gestul făcut de Meghan Markle care a pornit discuţii pe reţelele de socializare | VIDEO

Meghan Markle a participat, marţi, la primul ei eveniment neînsoţită, la Academia Regală de Arte. Când a ajuns, uşa maşinii i-a fost deschisă, iar după ce a coborât şi-a închis-o singură, informează BBC.

3832 afișări
Imaginea articolului Gestul făcut de Meghan Markle care a pornit discuţii pe reţelele de socializare | VIDEO

Gestul făcut de Meghan Markle care a pornit discuţii pe reţelele de socializare | VIDEO

Gestul ei a dat startul postărilor pe reţelele de socializare. Ducesa a fost caracterizată ca fiind cu picioarele pe pământ şi că are o atitudine umilă. Au fost făcute şi glume, cum ar fi că ar putea lăsa pe cineva fără loc de muncă.

William Hanson, expert în etichetă, a spus că gestul făcut de ducesă nu a fost o încălcare a protocolului. „De obicei, dacă eşti un membru al familiei regale, ai câţiva oameni a căror treabă este să îţi deschidă uşile şi să le închidă”, a declarat Hanson pentru Radio 1 Newsbeat. Imediat după, au apărut mesaje pe Twitter prin care Meghan era felicitată şi apreciată.

Cu puţin timp în urmă, un jurnalist din Statele Unite a declarat că a văzut-o pe Meghan în Londra cum făcea curat după câinele ei. Cu toate acestea, există reguli pe care ducesa nu trebuie ă le încalce. „Acum că Meghan face parte din familia regală, nu mai are voie să facă selfie-uri, să dea autografe, nu mai poate vota şi a trebuit să-şi şteargă toate conturile de social media”, a declarat William Hanson pentru Newsbeat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici