Gestul impresionant al unui manager de restaurant pentru o fetiţă care suferă de o boală extrem de gravă

Adelaide Stanley, în vârstă de trei ani, a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă care i-a slabit sistemul imunitar şi care o împiedică să meargă în locuri publice. Managerul unui restaurant a ajutat-o să ia masa în localul ei preferat, relatează CNN.

838 afișări
Imaginea articolului Gestul impresionant al unui manager de restaurant pentru o fetiţă care suferă de o boală extrem de gravă

sursa FOTO: Twitter

Adelaide Stanley, din SUA, a fost diagnosticată cu cancer la puţin timp după ce a împlinit vârsta de trei ani. Fata se află în tratament de şapte luni, iar pentru a o proteja de microbi, părinţii sunt nevoiţi să o ţină pe copilă izolată în casă, informează CNN.

Singul loc unde fetiţa merge alături de familie e la spital. 

În timp ce se deplasa cu maşina alături de părinţii ei, fetiţa şi-a exprimat dorinţa de a merge la restaurantul ei preferat. Cu inima frântă, mama ei i-a spus că vor merge când se va însănătoşi.

Mama fetei i-a povesti trista întâmplare unei prietene, iar aceasta a contactat restaurantul pentru a organiza un eveniment special pentru micuţă.

Managerul restaurantului s-a declarat bucuros să ajute şi a deschis restaurantul cu o oră mai devreme doar pentru Adelaide şi familia ei. Localul a fost decorat în roz, culoarea preferată a fetei, şi i-a servit mâncarea ei favorită. Surpriza cea mare a fost că restaurantul a suportat costurile notei de plată pentru Adelaide şi familia ei. Paula Breaux, cea care se ocupă de local, a declarat că a nici nu concepe să fi procedat altfel.

Familia a fost extrem de impresionată de acest gest, părinţii manifestându-şi recunoştinţa.

În prezent Adeliade Stanley continuă tratamentul pentru cancer. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici