Ghid complet pentru o vară fabuloasă în noul număr de august Glamour - FOTO

50 de trucuri pentru o vară minunată, planul anticelulită pe care trebuie să îl urmezi înainte de a merge la plajă, machiajul perfect pentru zilele toride şi o adevărată dezbatere pe tema fenomenului „selfie“ sunt subiecte din numărul de august al revistei GLAMOUR, âpărută de vineri, 25 iulie, toate chioşcurile de ziare.

74 afișări
Imaginea articolului Ghid complet pentru o vară fabuloasă în noul număr de august Glamour - FOTO

Ghid complet pentru o vară fabuloasă în noul număr de august Glamour - FOTO

Vedeta numărului de august GLAMOUR este Olivia Wilde, cea mai cool proaspătă mămică de la Hollywood şi o activistă convinsă. După o decadă petrecută deja la Hollywood, Olivia se bucură acum de cele mai bune momente: câteva roluri excelente (cel mai recent în drama Third Person), o relaţie mediatizată cu actorul Jason Sudeikis şi o nouă ipostază – cea de mămică. Ea vorbeşte în GLAMOUR despre stilul ei vestimentar („Stilul meu nu e vreodată inconfortabil... face parte din mine să arăt un pic răvăşită.“) şi mai ales despre perioada sarcinii: „Burtica mea a fost ca o insignă. O purtam cu mândrie peste tot. Ca şi cum aş fi spus tuturor: Sunt femeie! Uitaţi-vă la mine, voi da naştere unui pui de om! Sunt o zeiţă!“.

Lectura continuă cu un adevărat ghid glam: 50 de trucuri pentru ca vara ta să fie una fabuloasă. Editorii GLAMOUR au selectat pentru tine cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, cărţile pe care să le strecori în bagaj, rujurile irezistibile care te vor cuceri şi melodiile care te vor face să dansezi. Rămâi in oraş? Nu-i nimic! Avem idei pentru tine: toate evenimentele cool ale lunii, seriale pe care trebuie să le vezi şi reţetele cocktailurilor care te răcoresc sunt şi ele în GLAMOUR de august.

La secţiunea de Beauty a revistei dezvăluim Machiajul perfect pentru o vară pretenţioasă, dar mai ales planul last-minute anticelulită care chiar dă rezultate. Dacă ai luptat şi nu ai biruit nici până acum în războiul cu celulita, avem soluţii! Îţi spunem tot ce poţi face în ultima clipă pentru a camufla aspectul de coajă de portocală. Plus: Ştiai că una din două femei se confruntă cu problema acneei şi după perioada adolescenţei? Ba mai mult, femeile sunt mult mai predispuse acneei adulte decât bărbaţii. Tocmai de aceea avem nevoie de un plan adevărat care să ne ajute să scăpăm de coşuri pentru totdeauna. Îl găseşti, desigur, în noul număr GLAMOUR.

E timpul pentru shopping! Visezi la un weekend în St. Tropez ori în Portofino? Nimic mai potrivit ca o ţinută cu accente marinăreşti, trend care a revenit în acest sezon într-o abordare sofisticată. Tot în tendinţe sunt şi sandalele gladiator! Iconicele sandale greco-romane au invadat în acest sezon podiumurile. Extrem de confortabile, dar suficient de sexy, aceste sandale nu trebuie să îţi lipsească din garderoba de vară.

Tot în GLAMOUR de august inventariem şi cele patru scuze pe care nu ar trebui să le accepţi într-o relaţie. Nu îi place să iasă împreună cu tine, încă nu ţi-a prezentat gaşca sa de amici, iar de familie nici nu mai vorbim? Dacă tu te implici 100% într-o relaţie, în timp ce el nu dă semne că i-ar păsa prea mult... ei bine, poate ar trebui să îi pui capăt. Îţi spunem noi când e momentul critic! 

Atât de celebrul fenomen „selfie“ merită o dezbatere adevărată! Deşi toată lumea urăşte pozele selfie mai nou (iar hashtagul #antiselfie a devenit chiar viral), scriitoarea Roxane Gay este de partea lor. Iar argumentele ei sunt cum nu se poate mai convingătoare. Înainte să te decizi dacă eşti pro sau contra citeşte şi părerea ei. 

În acest număr de august vorbim şi despre programele de exerciţii pe DVD pe care le poţi face acasă: aerobic, Pilates, dans intensiv, chiar şi balet, le poţi practica pe toate acasă atunci când timpul te presează şi nu mai ai vreme de sală.

Numărul de august GLAMOUR este din 25 iulie la toate chioşcurile de ziare la preţul de 7,90 lei. Acum poţi comanda numărul de august al revistei la un preţ special şi ai livrare gratuită, dar şi pachetul lunii august pentru doamne:  Vezi oferta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici