Gianina Corondan revine în muzică, alături de trupa Quartz

Gianina Corondan revine în muzică, lansând, alături de trupa Quartz, o nouă piesă, intitulată "Tip chic", o compoziţie a lui Amedeo Bolohoi (chitaristul formaţiei), pe versuri semnate chiar de ea, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

405 afișări
Imaginea articolului Gianina Corondan revine în muzică, alături de trupa Quartz

Gianina Corondan revine în muzică, alături de trupa Quartz (Imagine: Mediafax Foto)

"Chiar dacă nu am mai apărut de mult cu o melodie nouă, asta nu înseamnă că am încetat vreun pic să activez în lumea muzicii: am înregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele câtorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex-Van Noizz), le-am dat o mână de ajutor copiilor de la Eurovision Junior", a declarat Gianina.

"Tip chic" se doreşte a fi, cum spune în glumă artista, "un studiu de caz prin care se urmăreşte dacă tinerii domni de la noi se ridică la înălţimea domnişoarelor, atât de apreciate peste hotare pentru talentele lor multiple". Corondan a lansat şi o invitaţie fetelor de a fotografia sau filma pe furiş tipii chic, urmând apoi să posteze imaginile pe contul ei de pe MySpace (www.myspace.com/gianinaquartz). Acest material ar putea fi de folos la realizarea videoclipului pentru care acum se caută un regizor.

Piesa poate fi ascultată şi descărcată gratuit de pe contul de MySpace al Gianinei.

Odată cu revenirea lor în muzică, Gianina & Quartz s-au hotărât să facă lucrurile ca la carte şi au o adevărată echipă care lucrează cu şi pentru ei: stylist - Marian Pălie, designer - Wilhelmina Arz, hair stylist - Stephan Barbe, make-up - Mirela Vescan, coregraf - Dana Cavaleru, fostă componentă a trupei de pantomimă a lui Dan Puric.

Albumul pe care vor să îl lanseze şi la care au lucrat vreme de mai bine de un an nu are încă un nume, nici casă de producţie, însă va cuprinde 12-14 piese. "Le vom lansa pe rând, una câte una, şi pe toate la un loc odată cu albumul, undeva la sfârşitul toamnei", a mai spus Gianina Corondan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici