Gina Pistol a acceptat să vorbească deschis despre viaţa sa amoroasă

Gina Pistol, declaraţii despre viaţa personală: "Aveam nevoia să fiu cu cineva"

12726 afișări
Imaginea articolului Gina Pistol a acceptat să vorbească deschis despre viaţa sa amoroasă

Gina Pistol, declaraţii despre viaţa personală: "Aveam nevoia să fiu cu cineva"

Prezentatoarea nu a vorbit deschis despre relaţia cu Smiley, însă a fost văzută de mai multe ori parcând în faţa locuinţei artistului.

”Tocmai de-asta am preferat să ţin oamenii departe, bărbaţii departe şi să îi las să se apropie doar când am simţit eu că totul e ok. Când au văzut de fapt că sunt o fată super-mişto, că sunt o tipă cuminte, că sunt o tipă muncitoare, doar atunci. Nu cred că am lăsat vreodată impresia că sunt genul de fată superficială. Adică oamenii care au fost să mă descopere au văzut că nu am nicio legătură cu imaginea pe care presa mi-a creat-o la un moment dat.

Eu cred foarte mult în chimie. Şi cred că ăsta e liantul care leagă relaţia dintre cei doi. După care nici eu nu sunt perfectă, din fericire. E absurd să cauţi perfecţiunea la celălalt. Trebuie să faci compromisuri şi tu şi el. De cele mai multe ori aveam nevoia să fiu cu cineva. Simţeam nevoia să fiu cu cineva. Să fiu şi eu cu cineva.”, a declarat Gina Pistol pentru un post TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici