Giorgio Armani va crea rochia de mireasă pentru Iggy Azalea: "Vreau să fie una atemporală, să nu arăt ridicol peste 25 de ani când le voi arăta copiilor mei poze de la nuntă" - VIDEO

Amethyst Amelia Kelly, cunoscută sub numele de scenă Iggy Azalea, care este logodită cu baschetbalistul Nick Young, i-a cerut designerului Giorgio Armani să îi creeze rochia de mireasă, relatează contactmusic.com.

717 afișări
Imaginea articolului Giorgio Armani va crea rochia de mireasă pentru Iggy Azalea: "Vreau să fie una atemporală, să nu arăt ridicol peste 25 de ani când le voi arăta copiilor mei poze de la nuntă" - VIDEO

Giorgio Armani va crea rochia de mireasă a lui Iggy Azalea: Vreau să fie una atemporală, să nu arăt ridicol peste 25 de ani când le voi arăta copiilor mei poze de la nuntă" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Cântăreaţa australiană s-a logodit cu baschetbalistul Nick Young în 2015 şi, deşi a amânat data la care ea şi sportivul îşi vor uni destinele, din cauza programului încărcat, nunta rămâne valabilă.

"Giorgio Armani îmi va face rochia de mireasă. L-am întrebat şi nu ştiam dacă o să fie de acord, pentru că el nu creează rochii de mireasă pentru multe celebrităţi... Pur şi simplu, sunt fana croitoriei clasice şi vreau ca rochia mea să fie una atemporală, să nu arăt ridicol peste 25 de ani când le voi arăta copiilor mei poze de la nuntă", a declarat artista.

Anul trecut, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a distribuit pe Instagram o poză cu schiţa unei rochii de mireasă, semnată de Armani Prive.

În poză se putea observa silueta unei femei cu părul blond, purtând un voal lung şi cercei sclipitori, care semăna cu Azaela.

De asemenea, Iggy le-a împărtăşit că una dintre cele patru domnişoare de onoare va fi colega sa de breaslă, simpatica Demi Lovato.

Amethyst Amelia Kelly, cunoscută sub numele de scenă Iggy Azalea, este o rapperiţă americană care a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului Fancy, în colaborare cu Charlie XCX. Cântăreaţa a avut şi alte colaborări de succes cu artişti precum Rita Ora sau Ariana Grande.

Iggy a fost nominalizată la premiile Grammy, în 2015, la patru categorii, printre care şi "Cel mai bun artist debutant".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici