Gisele Bündchen a înregistrat o piesă a trupei Blondie pentru o campanie a brandului H&M

Top-modelul Gisele Bündchen a înregistrat un cover după o piesă celebră a trupei Blondie care va fi inclus în noua campanie H&M ce promovează colecţia de primăvară-vară 2014 a brandului suedez.

119 afișări
Imaginea articolului Gisele Bündchen a înregistrat o piesă a trupei Blondie pentru o campanie a brandului H&M

Gisele Bündchen (Imagine: Hepta)

Astfel, celebrul model brazilian a înregistrat pentru această campanie o versiune proprie a piesei "Heart of Glass", lansată de trupa Blondie în anul 1979, informează contactmusic.com.

Gisele Bündchen nu se află însă la prima colaborare muzicală cu H&M, pentru care a înregistrat un alt cover şi în 2013 - o versiune proprie a piesei "All Day And All Of The Night", lansată de trupa The Kinks.

Toate încasările obţinute de comercializarea pe iTunes a acelui cover au fost donate pentru UNICEF.

Pentru coverul după piesa trupei Blondie, modelul brazilian a colaborat cu DJ-ul şi producătorul muzical Bob Sinclair. În imaginile care vor însoţi noua campanie a brandului H&M, ce au fost filmate de Lachlan Bailey, Gisele Bündchen a pozat pe ţărmul mării, purtând costume de baie şi rochii spectaculoase din noua colecţie de vară a companiei suedeze.

Videoclipul pentru coverul piesei "Heart of Glass" va fi lansat în luna mai.

Gisele Bündchen, în vârstă de 33 de ani, a fost înlocuită de modelul australian Miranda Kerr în calitate de imagine oficială pentru campania mondială ce promovează colecţia de primăvară-vară 2014 a brandului H&M, însă noua ei colaborare muzicală demonstrează faptul că parteneriatul ei cu compania suedeză nu s-a încheiat deocamdată.

Gisele Bündchen a devenit celebră pentru că a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria's Secret.

În august 2013, Gisele Bundchen a fost desemnată, pentru al şaptelea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 42 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 - iunie 2013.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 35 de ani, din februarie 2009. Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici