Gisele Bundchen s-a căsătorit (Galerie Foto)

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen s-a căsătorit cu Tom Brady, unul dintre starurile din National Football League (NFL), în Santa Monica, o suburbie a oraşului Los Angeles, potrivit revistei americane US Weekly.

105 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen s-a căsătorit (Galerie Foto)

Gisele Bundchen s-a căsătorit (Imagine: usmagazine.com)

Aceeaşi publicaţie americană informează că ceremonia a avut loc la Biserica catolică din St. Monica. Tânăra mireasă a purtat o creaţie Dolce & Gabbana, iar cei trei căţeluşi ai ei au purtat hăinuţe create de aceeaşi casă de modă.

Bundchen, în vârstă de 28 de ani, şi Brady, fundaşul echipei New England Patriots, în vârstă de 31 de ani, au o relaţie din 2006. Anterior, Gisele a mai avut relaţii cu actorul Leonardo DiCaprio şi cu surfer-ul profesionist Kelly Slater.

Galerie Foto


Potrivit revistei Forbes, Gisele Bundchen este cel mai bine plătit top-model din lume, ea câştigând, în 2007, 33 de milioane de dolari, iar în 2008, 35 de milioane de dolari. Imaginea lui Gisele, care are o avere estimată la 150 de milioane de dolari, al cărei contract în valoare de 5 milioane de dolari cu Victoria's Secret a luat sfârşit în 2007, rămâne legată de alte 20 de companii, în principal specializate în cosmetice. Bundchen a fost inclusă în Guinness Book după ce a devenit cel mai bogat top model din lume.

În 2006, Bundchen a avut un mic rol în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada". Ea a apărut, de asemenea, în rolul şefului unei bande de jefuitori de bănci, Vanessa, în remake-ul filmului "Taxi", lansat în 2004.

Fotbalistul Tom Brady are un fiu în vârstă de 18 luni cu actriţa Bridget Moynahan, de care s-a despărţit la puţin timp după ce aceasta a rămas însărcinată. El este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi americani, a primit titlul de sportivul anului din partea publicaţiei Sports Illustrated, în 2005, dar şi cel de atletul anului, în 2007, din partea Associated Press.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici