Gisele Bundchen şi Tom Brady - cel mai bogat cuplu de vedete. Cine ocupă primele trei poziţii în topul Forbes

Top modelul Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady au câştigat împreună 76 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri, potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes.

1165 afișări
Imaginea articolului Gisele Bundchen şi Tom Brady - cel mai bogat cuplu de vedete. Cine ocupă primele trei poziţii în topul Forbes

Gisele Bundchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Astfel, datorită unui an plin în contracte de modă şi publicitate, top modelul brazilian Gisele Bundchen a câştigat 45 de milioane de dolari, în timp ce Brady, care şi-a prelungit cu patru ani contractul cu echipa New England Patriots, pentru 72 de milioane de dolari, a adus acasă anul trecut 31 de milioane de dolari.

La mică distanţă, pe locul al doilea, cu un total de 72 de milioane de dolari, s-a situat cuplul de cântăreţi Beyonce Knowles - Jay-Z. Ei au obţinut încasări importante din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. În acest cuplu, Beyonce a câştigat 35 de milioane de dolari în perioada mai 2010 - mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obţinută de Jay-Z.

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt au ocupat poziţia a treia, cu venituri combinate de 50 de milioane de dolari, obţinute mai ales datorită rolurilor jucate de Angelina Jolie în filmele "Salt" şi "Turistul/ The Tourist", dar şi companiei de producţie cinematografică deţinută de Brad Pitt, Plan B, care a devenit foarte activă în ultimii ani. Angelina Jolie a adus în cuplu 30 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt a câştigat 20 de milioane de dolari.

Pe poziţia a patra s-au situat fotbalistul britanic David Beckham şi fosta membră a trupei Spice Girls Victoria Beckham, care au câştigat împreună 45 de milioane de dolari, mai ales datorită unor contracte de publicitate pentru Adidas, Samsung, dar şi colecţiilor de modă lansate de fosta cântăreaţă. David a câştigat în ultimul an 40 de milioane de dolari, în timp ce Victoria a adus în cuplu 5 milioane de dolari.

Starurile francizei "Amurg/ Twilight" - Robert Pattinson şi Kristen Stewart - ocupă poziţia a cincea a topului celor mai bogate cupluri de vedete, cu 20 de milioane de dolari, mai ales datorită încasărilor aduse de franciza de succes în care joacă.

Editorii revistei Forbes au folosit pentru alcătuirea acestui top diverse informaţii obţinute de la agenţii de presă ai celebrităţilor, dar şi de la managerii, producătorii şi avocaţii lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici