Giulia a născut în weekend o fetiţă

DJ-ul Pro FM Giulia a devenit mămică în acest weekend, după ce a născut o fetiţă care a primit numele Antonia Sabina, potrivit unui comunicat al postului de radio.

868 afișări
Imaginea articolului Giulia a născut în weekend o fetiţă

Giulia a născut în weekend o fetiţă

Vedeta a născut o fetiţă perfect sănătoasă de 3,2 kilograme, care a primit numele Antonia Sabina şi nota 10 la naştere. Artista în vârstă de 27 de ani se simte foarte bine după naştere şi va ieşi din spital în cursul zilei de luni.

"Am aşteptat acest moment cu sufletul la gură. Sentimentul pe care l-am trăit cand am ţinut-o în braţe pentru prima dată pe pitică este de nepreţuit! Sunt cea mai fericită mamică!" a declarat Giulia.

În următoarea perioada Giulia a decis că va sta acasă cu micuţa pentru că îşi doreşte să fie alături de Sabina cât mai mult, urmând ca după aceea să se întoarcă la ProFM, în calitate de DJ. Artista nu uită însă nici de fanii ei, urmând să lanseze versiunea în limba engleză a piesei "Vorbe Goale".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici