Cum glumesc "mascatii": Au descins în Vama Stânca Costeşti şi au oferit flori angajatelor - VIDEO

Persoanele care s-au aflat, marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - Costeşti au fost surprinse de descinderea unor poliţişti cu cagule, coborâţi dintr-o maşină, care au oferit flori angajatelor din punctul de frontieră, dar şi femeilor care treceau graniţa.

273 afișări
Imaginea articolului Cum glumesc "mascatii": Au descins în Vama Stânca Costeşti şi au oferit flori angajatelor - VIDEO

Glumă de 8 Martie: Descinderi cu flori la Vama Stânca Costeşti (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Un autovehicul al IJPF Botoşani, în care se aflau patru poliţişti cu cagule, a descins, marţi, în PTF Stânca - Costeşti şi, după ce primii doi mascaţi au coborât strigând "Nu mişcă nimeni!", al treilea care a coborât din maşină a început să împartă lalele angajatelor din punctul de trecere a frontierei şi femeilor care treceau frontiera.

În prima fază, persoanele din PTF Stânca-Costeşti au fost surprinse de această acţiune, dar, după ce şi-au dat seama că e doar un mod inedit de a oferi flori de Ziua Femeii, au zâmbit.

Purtătorul de cuvânt al IJPF Botoşani, Minodora Răcnea, care s-a aflat printre cei patru poliţişti cagulaţi, a declarat că cea mai mare surpriză a fost pentru persoanele aflate în trafic întrucât acestea se aşteptau, ca în anii trecuţi, să primească flori, dar nu de la mascaţi.

Ea a arătat că prin această acţiune s-a dorit să se arate că mascaţii nu sunt oameni răi, aşa cum apar ei în urma descinderilor făcute în ultima perioadă în vămi.

Clear date

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici