Goana după Like-uri - subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "Apropo TV"

Goana după Like-uri va fi analizată în ediţia de duminică a emisiunii "Apropo TV", difuzată de la ora 13.05, pe Pro TV, informează televiziunea.

218 afișări
Imaginea articolului Goana după Like-uri - subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "Apropo TV"

Goana după Like-uri - subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "Apropo TV"

Cine nu e scris pe lista Facebook nu există. Acest lucru îl ştie tot mapamondul, de la vlădică până la opincă. Like-urile sunt colecţionate mai ceva ca bijuteriile transmise din generaţie în generaţie, cât despre share-uri, exact ca imobiliarele în vremurile de dinainte de 2008.

Duminică, de la ora 13.05, Andi Moisescu şi invitaţii lui dezbat într-o nouă ediţie a emisiunii "Apropo TV" goana după Like-uri, care face tot mai multe victime, pentru că viaţa nevalidată de Like este ca, mai nou, botezul fără ursitoare.

Pentru o recoltă serioasă de aprecieri, utilizatorii scot din foldere artileria grea: fotografii cu copii, cu animale şi în ipostaze cât mai provocatoare. Cum să faci să tragă Like-urile la tine ca albinele la miere, telespectatorii vor afla duminică, într-o nouă ediţie a emisiunii "Apropo TV".

În emisiunea de duminică, Andi Moisescu are doi invitaţi de onoare: Lucian Boia, cel care a lansat de curând cartea "Sfârşitul Occidentului? Spre lumea de mâine", şi Gabriel Liiceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici