Golf şi junk food, reţeta lui Donald Trump. Medicii nu recomandă stilul de viaţă al preşedintelui SUA

  • Trump a reuşit să îşi reducă nivelul de colesterol, încă ridicat, în ultimul an
  • Peste 40% din populaţia SUA este obeză
  • Preşedintele suplimentează zilnic cu zinc şi Vitamina D în timpul pandemiei
880 afișări
Imaginea articolului Golf şi junk food, reţeta lui Donald Trump. Medicii nu recomandă stilul de viaţă al preşedintelui SUA

FOTO: Instagram Donald Trump

Chiar dacă se în faţa camerelor că este sănătos tun, stilul de viaţă al lui Donald Trump nu este tocmai cel pe care ţi-l recomandă medicul tău.

Apropiaţii şi conturile sale de Twitter şi Instagram spun că este un mare fan al fast food-ului. Burgerii, pizza şi puiul prăjit sunt nelipsite din meniul de la Casa Albă, inclusiv la dineurile oficiale. Preşedintele Trump gustă câte puţin din fiecare şi, uneori, le face şi reclamă giganţilor fast-food.

„E greşit, nu-i aşa? Dar pare atât de potrivit. Deci ne-am înţeles? Da! Mâncăm pizza invers. Crusta prima.”

 

Trump, la fel cal mulţi alţi americani, este obez şi nu face sport. Chiar dacă doctorii de la Casa Albă insistă că este în fomă foarte bună, experţii se tem că inima preşedintelui nu va putea face faţă la nesfârşit dietei proaste. 

„Ar beneficia de pe urma unei diete care este mai săracă în grăsimi şi carbohidraţi, şi de pe urma unui program de exerciţii. I-am spus preşedintelui că, dacă avea o dietă mai sănătoasă în ultimii 20 de ani, ar fi putut să trăiască până la 200 de ani”, povesteşte pentru BBC Ronny Jackson, doctorul Casei Albe.

Cu două luni înainte să se îmbolnăvească de COVID, Trump a fost declarat sănătos la examenul medical anual.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici