Google a recuperat dintr-un amanet o versiune nelansată de ochelari Google Glass - GALERIE FOTO

Un reprezentant al Google a vizitat recent o casă de amanet din California pentru a recupera o versiune a ochelarilor inteligenţi Google Glass, care nu a fost încă anunţată, informează Go4it.

2528 afișări
Imaginea articolului Google a recuperat dintr-un amanet o versiune nelansată de ochelari Google Glass - GALERIE FOTO

Nu se ştie cum a ajuns dispozitivul pe mâna celor de la firma Redwood City. Cert este că, în weekend, ochelarii au apărut pe eBay, iar cineva oferise pentru ei 20.000 de dolari.

Frank Romero, care deţine casa de amanet, a declarat că a fost contactat de Google pentru a returna ochelarii. El nu a oferit alte detalii aşa că nu se ştie dacă Google a plătit pentru aceştia sau i-a recuperat ameninţând cu măsuri legale.

"Am fost contactaţi de Google şi am fost bucuroşi să îi returnăm. Orice altceva este între noi şi ei", a spus Romero.



Google a retras de pe piaţă prima versiune Google Glass, destinată consumatorilor, în ianuarie 2015. Recent, au apărut detalii despre un nou model, care se adresează utilizatorilor din sectorul business, la care compania lucrează.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici