Google oferă internauţilor americani posibilitatea de a descărca gratuit albumul "Thriller" - VIDEO

Google oferă, începând de vineri, rezidenţilor americani posibilitatea de a descărca gratuit de pe internet albumul "Thriller" al cântăreţului Michael Jackson, timp de o săptămână, pentru a marca astfel împlinirea a 33 de ani de la lansarea acestui legendar material discografic, informează nme.com.

289 afișări
Imaginea articolului Google oferă internauţilor americani posibilitatea de a descărca gratuit albumul "Thriller" - VIDEO

Google oferă internauţilor americani posibilitatea de a descărca gratuit albumul "Thriller"

Albumul "Thriller" va putea fi descărcat gratuit de pe internet până pe 27 noiembrie, exclusiv de pe serviciul online Google Play. Versiunea disponibilă pe această platformă a primit titulatura "Google Play Exclusive Version", chiar dacă unii dintre fanii cântăreţului Michael Jackson au raportat faptul că albumul în cauză ar fi de fapt un format demo, nu versiunea originală lansată de artistul american.

"Thriller" a fost lansat pe 30 noiembrie 1982 de casa de discuri Epic şi este cel mai bine vândut album din toate timpurile, cu peste 65 de milioane de unităţi vândute pe plan mondial. Conţinând piese care au devenit ulterior celebre, precum "Thriller", "Billie Jean" şi "Beat It", acest material discografic a câştigat opt premii Grammy în 1984, inclusiv la categoria "albumul anului".

Discul include şi colaborări ale cântăreţului Michael Jackson cu alţi artişti celebri, precum Paul McCartney şi Eddie Van Halen.

În octombrie, presa americană a anunţat că ultimele săptămâni din viaţa cântăreţului Michael Jackson vor fi ecranizate într-un serial TV, ce va fi produs de Warner Bros. şi se va intitula "Before You Judge Me: The Triumph And Tragedy Of Michael Jackson's Last Days". Serialul va fi adaptat pe baza unei cărţi ce a fost scrisă de Travis Smiley.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cântăreţului, Conrad Murray, a fost găsit vinovat de omucidere involuntară şi a fost condamnat la patru ani de închisoare. El a fost eliberat în octombrie 2013, după ce a petrecut aproape doi ani în închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici