GOSSIP: Johnny Depp şi-a modificat tatuajul pe care-l avea pentru Amber Heard

Tatuajul pe care Johnny Depp îl avea făcut pentru soţia sa Amber Heard pare să fi suferit o modificare, informează contactmusic.com

1196 afișări
Imaginea articolului GOSSIP: Johnny Depp şi-a modificat tatuajul pe care-l avea pentru Amber Heard

GOSSIP: Johnny Depp şi-a modificat tatuajul pe care-l avea pentru Amber Heard (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Johnny Depp pare să ştie foarte clar ce simte acum pentru soţia sa Amber Heard, care l-a acuzat de hărţuire. Modificarea tatuajului-tribut pe care actorul îl avea pe braţ pentru ea, spune multe.

În tatuajul care trece peste încheieturile degetelor de la mâna dreaptă Depp avea scrisă iniţial porecla lui Heard „Slim” („Subţire”), dar acum pare să se citească clar „Scum” („Gunoi”).

Poze recente ale lui Depp, postate de site-ul TMZ, arată clar modificarea pe care actorul a făcut-o din pricina problemelor pe care le are cu soţia sa. Depp îşi făcuse tatuajul la scurt timp după nuntă, anul trecut. Heard şi Depp au anunţat, de curând, divorţul, la scurt timp după ce Heard l-a acuzat pe actor de abuz în familie, iar acesta a primit un ordin temporar de restricţie.

Depp pare să fi avut, de asemenea, portretul lui Heard pe bicepsul drept, acoperit acum cu cerneală de culoare închisă.

Nu este pentru prima dată când Depp este forţat să-şi modifice unul dintre tatuaje, după ce încheie o relaţie. După ce s-a despărţit de Winona Ryder, în 1993, dintr-ul tatuaj cu textul „Winona Forever” („Winona pentru totdeauna”), Johnny s-a ales cu un „Wino forever” („Wino pentru totdeauna”), după ce şi-a îndepărtat două litere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici