GPS cu vocea lui Snoop Dogg

Celebrul rapper american Snoop Dogg şi-a împrumutat vocea unui sistem de navigaţie prin satelit - GPS (Global Positioning System), informează New Musical Express.

211 afișări
Imaginea articolului GPS cu vocea lui Snoop Dogg

GPS cu vocea lui Snoop Dogg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Snoop Dogg este vocea oficială a celei mai recente versiuni VoiceSkin a sistemului GPS TomTom, un cunoscut sistem de orientare şi ghidare prin satalit destinat conducătorilor auto.

Rapperul american poate fi auzit oferind instrucţiuni şoferilor, atât în ceea ce priveşte direcţia de mers, cât şi stilul de conducere a automobilului.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe site-ul Voiceskins.com.

Snoop Dogg şi-a apus amprenta asupra acestor instrucţiuni, adăugând un întreg arsenal de glume, rapperul putând fi auzit declarând cu vocea sa inconfundabilă: "Mergi la stânga şi vei fi de bună credinţă" sau "Întoarce atunci când este posibil şi păstrează-ţi calmul. Înţelegi, omule?"

În afara instrucţiunilor auto, Snoop Dogg a înregistrat pentru sistemul GSP TomTom şi un fişier intitulat "Puncte de Interes", care conţine lista locurilor preferate şi care au o semnificaţie specială pentru cântăreţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici