Grădina Zoologică din Chile le caută „naşi” animalelor înfometate

  • Grădina Zoologică din Chile a suferit un blocaj mare, timp de 320 de zile
  • Carnivorele de la zoo mănâncă aproximativ 2.500 de kilograme de carne lunar
  • Rinocerii mânâncă 1.100 de baloţi de fân în fiecare an
133 afișări
Imaginea articolului Grădina Zoologică din Chile le caută „naşi” animalelor înfometate

Grădina Zoo din Chile le caută „naşi” animalelor

Cea mai mare grădină zoologică privată din Chile oferă pachete „God Parenting” persoanelor interesate să ajute la îngrijirea celor 2.500 de animale care trăiesc acolo. Printre animalele care pot beneficia de pachetele speciale de ajutor financiar se numără rinoceri, lei, o girafă, o pumă şi un crocodil.
 
Grădina Zoologică Bruin suferă pentru că a fost închisă publicului din martie 2020 din cauza pandemiei COVID-19.
 
„Suntem Grădina Zoologică care a suferit cel mai lung blocaj: 320 de zile. Suntem cei care am fost mai mult închişi în timpul pandemiei, ceea ce ne duce într-o situaţie foarte delicată în care nu avem resursele necesare pentru a menţine această infrastructura uriaşă”.
 
Cele 400 de specii de animale care trăiesc în grădina zoologică consumă cantităţi enorme de alimente. Carnivorele mânâncă aproximativ 2.500 kg carne şi 2200 de kg peşte pe lună.
 
Majoritatea animalelor sălbatice sunt aduse de guvernul chilian pentru a fi salvate la zoo.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici