Grădina Zoologică din Viena cere ajutorul iubitorilor de animale pentru a boteza un pui de panda

Cei de la Grădina Zoologică din Schönbrunn au ales un nume pentru o ursoaică panda, iar acum fac apel către iubitorii de animale pentru a-i ajuta să aleagă un nume pentru fratele ei geamăn, scrie Reuters.

810 afișări
Imaginea articolului Grădina Zoologică din Viena cere ajutorul iubitorilor de animale pentru a boteza un pui de panda

Grădina Zoologică din Viena cere ajutorul iubitorilor de animale pentru a boteza un pui de panda (Imagine AFP)

Ursoaica panda gigant Yang Yang a dat naştere celor doi urşi gemeni în urmă cu câteva luni, pe 7 august. În conformitate cu o tradiţie adoptată din cauza ratei ridicate de deces în rândul puilor de urşi panda, puii vor fi botezaţi după ce împlinesc 100 de zile, după data de 15 noiembrie, potrivit celor de la Grădina Zoologică.

"Deja am găsit un nume pentru fată, dar nu îl vom dezvălui", a spus directorul Grădinii Zoologice, Dagmar Schratter.

"După trei urşi de sex masculin, am fost încântaţi de venirea pe lume a unuia de sex feminin. Întotdeauna am spus că dacă vom avea şi o ursoaică, trebuie să aibă un nume special".

Acum, Grădina Zoologică face apel către iubitorii de animale să trimită sugestii de nume pentru puiul de panda de sex masculin.

Va fi selectată o listă scurtă, alcătuită din 3 nume, iar apoi va fi publicată online, unde doritorii vor putea vota numele preferat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici