GREŞELI majore din filme celebre: Care este eroarea din unul dintre cele mai importante filme din istoria cinematografiei - GALERIE FOTO

Cinefilii din lumea întreagă sunt mereu în căutarea micilor imperfecţiuni sau detalii care le-au scăpat celor din echipa de producţie a celor mai renumite filme din istoria cinematografiei. Însă există "greşeli" care pot fi observate cu greu chiar şi de ochii celor mai vigilenţi.

55033 afișări
Imaginea articolului GREŞELI majore din filme celebre: Care este eroarea din unul dintre cele mai importante filme din istoria cinematografiei - GALERIE FOTO

Greşeli majore din filme celebre. Care este eroare din unul dintre cele mai importante filme din istoria cinematografiei - GALERIE FOTO

Potrivit site-ului brightside.me, pe lista filmelor renumite în care s-au strecurat erori notabile se numără "Twilight”, "Inglorious Basterds”, "Titanic”, "Dallas Buyers Club” si multe altele.

"Inglorious Bastards"

Filmul care aduce în prim plan atrocităţile naziştilor din cel de-al Doilea Război Mondial şi care îl are în distribuţie pe celebrul Brad Pitt a fost nominalizat la Oscaruri şi a câştigat câteva premii internaţionale. Cu toate acestea, ochiul criticilor a fost unul agil şi s-au găsit şi puncte slabe. Într-una dintre secvenţe, unul dintre personajele negative, un general nazist, apare într-un cadru cu o insignă mare în partea stângă a pieptului, iar in cadrul următor simbolul nazist lipseşte. 

"Twilight"

Celebrul film despre vampiri, care a dat naştere unei întregi isterii despre această lume a "iubitorilor de sânge", se află pe această listă. Într-una dintre secvenţele definitorii, atunci când personajul principal Bella se afla în maşina din parcarea şcolii, camera de filmat se reflectă in parbrizul automobilului. 

"Dallas Buyers Club"

Filmul care a câştigat nu mai puţin de 3 premii Oscar în anul 2014 şi care tratează problema bolnavilor de SIDA şi a companiilor farmaceutice din America, a avut si el mici scăpări. Intr-una dintre scenele în care Matthew McConaughey îşi întâmpină clienţii in propriul birou, chiar în spatele său este un afiş cu o maşină din 2011, deşi acţiunea filmului se petrece în 1985. 

"Titanic"

Câştigător a nu mai puţin de 11 premii Oscar, filmul "Titanic" are un loc privilegiat pe această listă. Motivul? În cea mai celebră scenă a producţiei cinematografice, cea în care Leonardo DiCaprio o îmbrăţişează şi o sărută pe Kate Winslet pe prova navei, grilajul din spatele lor este total diferit de cel în care protagonistul filmului se duce singur pe prova vasului şi strigă "Sunt regele lumii!”.

"Piraţii din Caraibe"

Într-una din scenele în care Jack Sparrow le vorbeşte camarazilor de pe nava sa, se pare că unii dintre ei sunt fanii modei secolului XXI. Scenografilor le-au scăpat acest detaliu de recuzită, atât de important într-un film a cărui acţiune se petrece cu mult timp în trecut. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici