Grindeanu, de mână cu fiul său la aniversarea instituţiei pe care a condus-o înainte de a fi premier

Primul ministru, Sorin Grindeanu, a venit, vineri, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, unde au fost sărbătoriţi 25 de ani de la înfiinţarea instituţiei, de mână cu fiul său, Mihai, în vârstă de şapte ani, acesta declarând că se gândeşte des la momentele când era preşedintele CJ Timiş.

1589 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, de mână cu fiul său la aniversarea instituţiei pe care a condus-o înainte de a fi premier

Grindeanu, de mână cu fiul său la aniversarea instituţiei pe care a condus-o înainte de a fi premier

Sorin Grindeanu a participat, vineri, la Timişoara, la o ceremonie organizată cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Judeţean Timiş, instituţie pe care a condus-o timp de şase luni, înainte de a fi desemnat premier. Primul ministru a intrat în sediul instituţiei de mână cu fiul său, Mihai, în vârstă de şase ani.

Emoţionat, Grindeanu a declarat că a plecat să conducă Guvernul în urmă cu 100 de ani.

“La mulţi ani, Consiliul Judeţean Timiş. Este o urare pe care o fac cu oarecare nostalgie, căci mă uit în sală şi văd foarte mulţi oameni cu care am lucrat şi alături de care am învăţat administraţie şi de care mă leagă foarte multe lucruri. Săptămâna aceasta s-au împlinit 100 ani de când... , mă scuzaţi, 100 de zile - să nu urez la nimeni aşa ceva - de când am plecat de aici pentru a prelua şefia Guvernului şi mărturisesc că pe lângă bilanţul celor 100 de zile ale guvernării, de foarte multe ori, în această perioadă, m-am gândit şi la cele şase luni în care am avut onoarea să conduc Consiliul Judeţean Timiş. Acea experienţă pentru mine este extrem de folositoare la Guvern, mă ajută să înţeleg nevoile şi priorităţile pe care le au autorităţile publice locale”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul a mai afirmat că, în ultimele săptămâni, a vizitat mai multe judeţe din ţară şi va continua să facă acest lucru, pentru a afla care sunt "problemele locale”.

“În ultimele săptămâni, am mers în foarte multe judeţe. Voi continua să merg prin ţară, dar nu neapărat la momente aniversare sau pentru tăieri de panglici, ci în primul rând pentru a afla problemele locale. Guvernul şi autorităţile locale trebuie să lucreze împreună pentru ca viaţa cetăţenilor să fie mai bună. Iar domnii preşedinţi care au condus Consiliul Judeţean Timiş ştiu că nu întotdeauna această colaborare a fost foarte simplă. Oriunde aş fi şi aş merge, Timişoara rămâne acasă pentru mine, alături de Caraş, bineînţeles. Dar asta înseamnă că de fiecare dată când voi veni aici, mă voi bucura de fericirile şi realizările pe care le veţi avea şi mă voi întrista la eventualele eşecuri. Vă rog contaţi pe mine că voi fi, în funcţia vremelnică pe care o deţin, un adevărat prieten”, a mai precizat Sorin Grindeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici