Gwen Stefani a donat 1 milion de dolari pentru sinistraţii din Japonia

Cântăreaţa americană Gwen Stefani a donat 1 milion de dolari, miercuri, fundaţiei de caritate Japan Earthquake-Tsunami Children in Emergency Fund, o filială a celebrei organizaţii Save the Children, implicată în eforturile umanitare din Japonia.

35 afișări
Imaginea articolului Gwen Stefani a donat 1 milion de dolari pentru sinistraţii din Japonia

Gwen Stefani a donat 1 milion de dolari pentru sinistraţii din Japonia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Japonia a fost mulţi ani pentru mine o sursă de inspiraţie, iar eu iubesc, apreciez şi respect poporul japonez şi cultura lui", a declarat cântăreaţa americană.

"Dezastrul din Japonia este mai mult decât tulburător şi vreau să fac tot ce pot pentru a-i ajuta. Nu aş fi putut face un gest precum acesta dacă nu aş fi avut dragostea şi sprijinul fanilor de acolo de-a lungul anilor", a adăugat Gwen Stefani.

O ediţie limitată de tricouri din linia Harajuku Lovers, cu un design creat de Gwen Stefani, va fi disponibilă online începând de săptămâna viitoare pe site-ul www.nodoubt.com, iar toate încasările obţinute vor fi donate în favoarea sinistraţilor din Japonia.

O licitaţie în scopuri caritabile va avea loc în curând la Los Angeles, în timpul căreia fanii vor putea licita pentru a urca pe scenă alături de cântăreaţa lor preferată.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak". Primul ei album solo - lansat în 2004 şi intitulat "Love. Angel. Music. Baby" - a devenit în scurt timp un material discografic de succes.

Cutremurul care a afectat nord-estul Japoniei, pe 11 martie, a fost cel mai puternic seism înregistrat vreodată în acest arhipelag, având magnitudinea de 9 potrivit institutului american de geofizică (USGS). Seismul a provocat un tsunami şi a fost urmat de replici puternice. Acest seism este al patrulea cel mai puternic din lume, din 1900 şi până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici