Gwen Stefani a renunţat la cariera solo

Gwen Stefani consideră că zilele ei de glorie în calitate de cântăreaţă solo reprezintă doar o amintire, cariera ei departe de trupa No Doubt fiind doar "un moment în timp" care a durat prea mult, informează contactmusic.com.

546 afișări
Imaginea articolului Gwen Stefani a renunţat la cariera solo

Gwen Stefani a renunţat la cariera solo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa americană a renunţat în 2004 la statutul de solistă a trupei No Doubt, pentru a-şi lansa primul ei album solo, intitulat "Love. Angel. Music. Baby", urmat de "The Sweet Escape", material discografic lansat în 2006. Ambele albume au primit discul de platină.

Gwen Stefani a recunoscut într-un interviu recent că un nou album semnat No Doubt nu poate să apară în viitorul apropiat, deoarece toţi membrii trupei sunt foarte ocupaţi pe plan personal. Totodată, cântăreaţa a spus că nu intenţionează să mai lanseze un alt album fără colegii ei de trupă.

"Acela a fost doar un moment în timp. A durat puţin mai mult decât credeam noi, pentru că mă aflam într-o perioadă plină de inspiraţie. În viaţă, trebuie să faci acele lucruri care se manifestă la un moment dat, iar totul va ieşi aşa cum trebuie", a declarat solista americană pentru publicaţia Entertainment Weekly.

No Doubt îşi va anunţa planurile de viitor în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc vineri.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici